w jaki sposób wpisujemty dłuzników do KRZ

Wybrane tematy:
fundusz a spokrewniona rodzina zastętcza Art.209 a obcokrajowiec bez adresu cofniecie zatrzymania prawa jazdy Zwrot z US części kwoty tytułu wykonawczego Zgłoszenie do BIG KRZ - wniosek o założenie konta podmiotu i co dalej?
ODPOWIEDZ
aneta83
Starszy referent
Zajmuję się: ŚW/FA/ŚR
Kontakt:

w jaki sposób wpisujemty dłuzników do KRZ

Post autor: aneta83 »

Czy już macie zgłoszonych dłuzników??w jaki sposób uzyskać dostęp i czy przewiduje się bezpośredni przesył z programów?
HanaOgi
Praktykant
Zajmuję się: fa
Kontakt:

Re: w jaki sposób wpisujemty dłuzników do KRZ

Post autor: HanaOgi »

aneta83 pisze:Czy już macie zgłoszonych dłuzników??w jaki sposób uzyskać dostęp i czy przewiduje się bezpośredni przesył z programów?
aneta83 pisze: 29 gru 2021, 15:49 Czy już macie zgłoszonych dłuzników??w jaki sposób uzyskać dostęp i czy przewiduje się bezpośredni przesył z programów?
Póki co ręcznie wyszukałam dłużników, których należy wpisać do KRZ. Zarejestrowałam się w KRZ, ale muszę otrzymać jakieś potwierdzenie, które da mi dostęp do kafelka odpowiedniego dla FA. Odpisano mi, że robią potwierdzenia w kolejności zgłoszeń.
Beznadziejna jest książka która ma być pomocą na ich stronie. Ma 130 stron a w kółko jak się zalogować, jak zmienić hasło..Nic co dalej robić..
martamaj1980
Stażysta
Zajmuję się: FA
Kontakt:

Re: w jaki sposób wpisujemty dłuzników do KRZ

Post autor: martamaj1980 »

A możesz pokierować jak zarejestrowałaś się w KRZ
ODPOWIEDZ