\"wal śmiało ..\"he, he ..dobre - no w ten sposób nikt do mnie nie mówi..ale dobre ..podoba mi się ..normalnie i tak ma być ..
a w temacie
Nie zabłysnę niestety. Sportów żadnych nie uprawiam. Gór mam powyżej uszu, mieszkam pod taką piękną górą-ale wchodzić mi się na nią już nie chce. Kultura? muzyka, film, książka (dużo) znasz
Pasje? Duże miasta- szwędanie, zwiedzanie , motoryzacja- mój samochód i komplikacje z nim związane- ja chcę sama .., budowa..- ja chcę sama..- różnie z tym jest, ale pasjami ..
w żadnym wypadku nie czuję się samotna! ( a między nami mówiąc już nie ma na to szans;)-mam to co chcę i robię to co chcę ....nikt niczego mi nie zabrania ani nie każe ..doceniam to i
mam świadomość - że inni tego nie mają..a ludzie których znam i pracuję-..uwielbiam
ps. co więc mogę zbierać..? zastanawiam się często za co to ? i czy nie za dużo ?
Kiedyś był zwyczaj nie tańczenia do melodii Czerwone Maki na Monte Cassino. Uważam, że sprawa likwidacji OPS i ŚOO w Dzielnicy Śródmieści m. st. Warszawy nie powinna zostać zapomniana - szczególnie w grupie zawodowej pracowników socjalnych w Polsce.