teraz odpowiem Ci w miarę moich możliwości najprościej i najkrócej jak mogę.
teraz pisze:To forum cieszy się popularnością m.in. z uwagi na to że nie wymaga logowania, sprzyja to po części trolllowaniu ale większą wartością jest jednak swoboda słowa, która dla wielu pracowników socjalnych to czasami jedyna namiastka wolnego i szczerego wypowiadania się o otaczającej ich rzeczywistości.
Rozumiem popularność w związku z możliwością pisania bez przymusu logowania się - OK
Ale nie jestem w stanie pojąć jak ma się pisanie postów jako zalogowany z pisaniem postów jako nie zalogowany do "swobody słowa"? Tak czy siak nikt nie jest anonimowy w sieci (pisałem już dłuższy wywód o tym kiedyś tu na forum) a tym bardziej zalogowanie lub nie zalogowanie nie wpływa na anonimowość i temu podobne rzeczy. Więc wydaje mi się to wyssanym z palca.
teraz pisze:Twoje argumenty może byłby dla mnie wiarygodne gdybyś: nie został adminem czyli człowiekiem broniącym interesu nowych właścicieli, gdybyś dał dobry przykład i wnioskował by każdy użytkownik logował się z imienia i nazwiska (teraz też jesteś anonimowy) i gdybyś sam ma tym forum nie wypisywał wielokrotnie głupot.
Twoja przewaga polega na tym, że dostałeś namiastkę władzy i decydowania teraz co się nadaje a co nie. Widzę po twoich ostatnich wpisach że poczułeś się ważny i na plus dla ciebie że sam trochę okrzepłeś.
Przeszperaj moje posty a natchniesz się na wielokrotne posty jak jeszcze nie byłem administratorem a zachęcałem ludzi do rejestracji, a czemu? Zawsze jest łatwiej z nimi pogadać chociaż poprzez PW omijając widownię na forum.
Dostałem rolę administratora jak byłem na urlopie (nadal jeszcze do końca tygodnia jestem na urlopie) i nie miałem czasu na przesiadywanie na forum i pisanie durnot w moim stylu jak to zawsze robię i będę robił

Ale czułem się zobowiązany do dania czegoś od siebie zresztą zawsze się starałem coś dać od siebie i w jakiś sposób pomóc stąd może Ci się wydawać, że okrzepłem w zawiązku z rolą administratora - ale tak nie jest uwierz mi

Jak wrócę do pracy (tak na stałe bo teraz tylko bywam na chwilę) to wszyscy znów będę czytać moje durnoty jak dawniej.
teraz pisze:NOWI WŁAŚCICIELE FORUM POMOCY SPOŁECZNEJ TO NIE PORTAL Z WYCIECZKAMI .
Nie jestem żadnym właścicielem a nawet nie znam obecnych właścicieli czy tech byłych. Ale na wycieczkę chętnie bym się wybrał.
Zrozum, że ja jedynie chcę pomóc temu forum, scalam działy, robię brudną robotę poprzez wywalanie postów botów i gamoni którzy innych użytkowników robią w konia lub ich zrównują z ziemią, myślę nad jakimiś udogodnieniami i wiele innych a na to wszystko swój prywatny czas poświęcam. W/w nie dostrzegasz pewnie bo zazwyczaj udaje się to wykonać w miarę szybko ale gdym tego nie robił to mogę się założyć, że na pewno by Ci przez myśl przeszło to aby ktoś się takim czymś zajmował.
kawa i ciasto pisze:Myślę, że ograniczenie ilości działów jest jak najbardziej ok. I tak wszyscy wrzucają tematy dot. uzysków/utrat, koordynacji, becików do działu świadczenia rodzinne i moim zdaniem tamte są sztuczne utrzymywane przy życiu. Ktoś założy temat w dziale i później z powodu braku odpowiedzi dubluje go na SR.
Na temat działów PS nie wypowiadam się, ale może tam też warto byłoby scalić kilka działów w całość albo wrzucić je do ogólnego pomoc społeczna, gdzie też to wszystko się powtarza.
A co tam macie za bonusy dla zalogowanych?
To się zabieram za scalanie działów
Może pomożesz?
Przecież to nie o mnie?! Teraz widzę
Elmera się czepiacie...