Na dziecko ubiegasz się o ZDO ???wwo pisze:Gościu nie doczytałeś!!!. Ustawa o zdo ma realizować wyrok trybunału i tym samym dokonać zwrotu praw nabytych. To chyba nie jest takie dziwne, że ubiegam się o zdo ??? A tak Gościu to chyba ty jesteś trollem, bo raz występujesz w roli pracownika, petenta, innym razem jesteś matką z dzieckiem, a tak w ogóle to kim jesteś ???
Pozwolcie ze sie wtrace,ale mi w ops wlasnie panie daly na dziecko wniosek o zdo wlasnie na biezace,bo zalegle to wiadomo ze zdo.Troche mnie zaskoczyly bo myslalam ze moge sie ubiegac o sp,ale panie powiedzialy,ze o rolnikach jest tylko zapis jesli chodzi o zdo.Uparlam sie ze chce wniosek na sp.to powiedzialy ze dostane odmowe.Kilka dobrych dusz z forum podpowiedzialo ze mam skladac o sp.i tak zrobilam.Oswiadczenie napisalam i czekam.Wiec jak widzisz Gosc tak do rolnikow podchodza w niektorych opsach.I to nie pierwszy raz zostalam wprowadzona w błądGość pisze:Na dziecko ubiegasz się o ZDO ???wwo pisze:Gościu nie doczytałeś!!!. Ustawa o zdo ma realizować wyrok trybunału i tym samym dokonać zwrotu praw nabytych. To chyba nie jest takie dziwne, że ubiegam się o zdo ??? A tak Gościu to chyba ty jesteś trollem, bo raz występujesz w roli pracownika, petenta, innym razem jesteś matką z dzieckiem, a tak w ogóle to kim jesteś ???
???... pisze:oświadczenie o zaprzestaniu prowadzenia gospodarstwa rolnego można/trzeba składać przy ubieganiu się o: zasiłek dla opiekuna, świadczenie pielęgnacyjne, specjalny zasiłek opiekuńczy