nieprawda:) w drugiej niezalogowani w ogole by nie mogli pisac, a ja nie chce ich dyskwalifikowac:)Tomasz1981 pisze:to na to jest odpowiedź drugakb pisze:ja nie zaznaczylam zadnej opcji, bo zadna nie jest dobra:) a nie da sie tak, ze zalogowanie juz potwierdza, ze jestem czlowiekiem ?:) a bawic sie w zaznaczanie beda ci co nie chca zalozyc sobie konta ?
WAŻNE, PRZECZYTAJ! Sprawa potwierdzeń "Nie jestem robotem"
- kb
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: WAŻNE, PRZECZYTAJ! Sprawa potwierdzeń "Nie jestem robote
-
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
a co Wam przeszkadza wciśnięcie kilku obrazków? w końcu nie piszemy tu całe 8 godzin non stop. bez przesady, a przynajmniej nie będzie już tych durnych postów reklamowych 

Te obrazki są małe jak jaja rozwielitki. Spróbuj zgadnąć, co autor miał na myśli. Gdyby je tak trochę powiększyć? Robotom to nie przeszkodzi, ludziom tylko pomoże.
powinno być jak na innych forach, zalogowani nie mają tego potwierdzenia, a nie zalogowaniu muszą, ale nie brać durnych obrazków
-
- Starszy referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Napisałem, ze nie podpisli obrazków przy drugim szablonie i już się pojawiły, zastawiam się czy admin tego forum jet jakimś bezmózgiem?
Czy Ty człowieku nie rozumiesz, że są łatwiejsze sposoby sposoby niż te obrazki? Znacznie lepsze fora jak np. forum sygnity.pl nie używa tego typu metod i zdecydowanie łatwiej zyje się użytkownikom... a Wy wszystko robicie aby tylko ludzie przestali tutaj pisać, ja od jakiegoś czasu coraz mniej tutaj zaglądam i coraz rzadziej staram się pomagać ....
Czy Ty człowieku nie rozumiesz, że są łatwiejsze sposoby sposoby niż te obrazki? Znacznie lepsze fora jak np. forum sygnity.pl nie używa tego typu metod i zdecydowanie łatwiej zyje się użytkownikom... a Wy wszystko robicie aby tylko ludzie przestali tutaj pisać, ja od jakiegoś czasu coraz mniej tutaj zaglądam i coraz rzadziej staram się pomagać ....
-
- Starszy referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
kb pisze:nieprawda:) w drugiej niezalogowani w ogole by nie mogli pisac, a ja nie chce ich dyskwalifikowac:)Tomasz1981 pisze:to na to jest odpowiedź drugakb pisze:ja nie zaznaczylam zadnej opcji, bo zadna nie jest dobra:) a nie da sie tak, ze zalogowanie juz potwierdza, ze jestem czlowiekiem ?:) a bawic sie w zaznaczanie beda ci co nie chca zalozyc sobie konta ?
Wiec ciągle nei rozumiem, dlaczego nie wprowadzicie tylko tego zabezpieczenia dla osób niezalogowanych?
Czy tak trudno o tym pomyśleć, przecież tak się robi na forach. + prosta weryfikacji antyspamowa jak juz a nei jakies dobieranie obrazków...masakra, ale mnie wkurzyło teraz to forum...
- heiland
- Administrator
- Zajmuję się: ŚR, FA, ŚW, ZFŚS
- Kontakt:
Polecam zjeść pączka, wypić mocną kawę z cukrem a po tym jeszcze raz przeanalizować to co napisałeś.naitsyrk85 pisze:Napisałem, ze nie podpisli obrazków przy drugim szablonie i już się pojawiły, zastawiam się czy admin tego forum jet jakimś bezmózgiem?
Potwierdzenie występowało w obydwu szablonach bez różnicy i nie było specjalnie dodawane.
Sam obecnie korzystam z klasycznej skórki i ciągle miałem potwierdzenie choć się zdarzało raz na jakiś czas ale to może w jednym poście na 15, że zapewne sprawą jakiegoś błędu samo zaznaczenie wystarczało bez przymusu wyboru obrazków.
Co do forum sygnity to zgoda ale wymagana jest tam rejestracja.
-
- Starszy referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Nie muszę, analizować tego co pisałem, dopiero w dniu wczorajszym na drugiej skórce pojawiły mi się kody obrazkowe, wcześniej wystarczyło zaznaczenie pola nie jestem robotem....tak więc cud się nei stał...
Po drugie to Ty przeanalizuj wprowadzanie tego typu zabezpieczeń, które w mocy sposób utrudniają odpowiedz w wielu wątkach, dla osoby która zakłada pomiędzy jeden post nie jest to utrudnieniem, jeżeli chcesz zrobić szybkie odpowiedzi w różnych wątkach trzeba sie namęczyć. Na forum sygnity wpisów wykonałem już kilka tysięcy tutaj dziesięciokrotnie mniej np przez bałagan na forum, a teraz dochodzi jeszcze dodatkowe zaznaczenie obrazków, gdyby to było jeszcze zaznaczenie pojedynczego obrazka to rozumiem.
Więc co do kawy i ciastka to proponuję włąsnei usiąść administratorom tego forum i przemyśleć te utrudnienia.
Po drugie to Ty przeanalizuj wprowadzanie tego typu zabezpieczeń, które w mocy sposób utrudniają odpowiedz w wielu wątkach, dla osoby która zakłada pomiędzy jeden post nie jest to utrudnieniem, jeżeli chcesz zrobić szybkie odpowiedzi w różnych wątkach trzeba sie namęczyć. Na forum sygnity wpisów wykonałem już kilka tysięcy tutaj dziesięciokrotnie mniej np przez bałagan na forum, a teraz dochodzi jeszcze dodatkowe zaznaczenie obrazków, gdyby to było jeszcze zaznaczenie pojedynczego obrazka to rozumiem.
Więc co do kawy i ciastka to proponuję włąsnei usiąść administratorom tego forum i przemyśleć te utrudnienia.
- heiland
- Administrator
- Zajmuję się: ŚR, FA, ŚW, ZFŚS
- Kontakt:
Może masz specjalne względy w captcha, nie wiem. A może w PHP.naitsyrk85 pisze:wcześniej wystarczyło zaznaczenie pola nie jestem robotem
Ale ja od zawsze korzystam z tej skórki i miałem jak pisałem wcześniej.
Właśnie to robię (od tego jest ten temat jakbyś nie zauważył).naitsyrk85 pisze:Ty przeanalizuj wprowadzanie tego typu zabezpieczeń
Z reguły nie udzielam się w nim ze względu na to aby poznać wasze zdania ale Twoje jest wyjątkowo jakby to określić "agresywne".
A za wprowadzenie tego zabezpieczenia nie odpowiadam ja więc możesz sobie darować jakiekolwiek pretensje w stosunku do mnie i kilku innych administratorów.
Mówisz, że poważnie się namęczyłeś captchą? Musiało być to okrutne bo patrząc na ilość postów masz ich chyba mniej niż 10 napisanych z tym zabezpieczeniem...naitsyrk85 pisze:jeżeli chcesz zrobić szybkie odpowiedzi w różnych wątkach trzeba sie namęczyć
Ogólnie moją rozmowę z Tobą uważam za zakończoną.
Innych proszę o wypowiadanie się i za jakiś czas podsumujemy wszystkie zdania i propozycje.
-
- Starszy referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Mówisz, że poważnie się namęczyłeś captchą? Musiało być to okrutne bo patrząc na ilość postów masz ich chyba mniej niż 10 napisanych z tym zabezpieczeniem...
No wiec sam sobie odpowiedz z jakiego powodu taka ilość..... chyba włąsnei to próbuję Ci wyjaśnić
Agresywne ? nie dlaczego ...po prostu zawsze mam stanowcze stanowisko w danej sprawie

Miło, że na forach nie można wyrażać swojego zdania.Ogólnie moją rozmowę z Tobą uważam za zakończoną.
Oprócz WAŻNE, PRZECZYTAJ! Sprawa potwierdzeń "Nie jestem robotem" - O serwisie OPS.pl przeczytaj również:
Jak mogę zmienić nazwę użytkownika?
pouczenie w sygnity
OFERTA PRACY: REDAKTOR ZDALNY DO SERWISU OPS.PL
Mini chat na forum- dyskusja, problemy
Instrukcja zmiany wyglądu forum (stary wygląd)
OGŁOSZENIE w sprawie osób niezalogowanych (pisanie postów)
WAŻNE - przeczytaj zanim utworzysz nowy temat!
Do administratora forum
reklamy?
jak usunąć konto z forum?
obowiązkowe rejestrowanie
Portal OPS.pl
Prywatne wiadomości
Sprawa pisania postów przez użytkowników niezalogowanych
Wasze propozycje dla forum portalu ops.pl
mylące nazwy