też mam to z dochodem i nie mam pojęcia co z tymEMJOT85 pisze:u nas taki Kod walidacji: SW/3.1 Brak dochodu rodziny dla rodziny wnioskującej o świadczenie wychowawcze na pierwsze dziecko czy nie biorą pod uwagę, tego że zdarzają się rodziny, które nie mają udokumentowanych dochodów i automatycznie maja brak dochodów?
Mamy jeszcze taki Kod walidacji: SR/KM-2.7 Wykazywanie świadczeń w części wypłacone świadczenia, o wartości wyższej niż aktualnie obowiązuje. , czy dobrze rozumiem, że chodzi to o wyrównania?
Co robicie w takich przypadkach?
mnt30 pisze:też mam to z dochodem i nie mam pojęcia co z tymEMJOT85 pisze:u nas taki Kod walidacji: SW/3.1 Brak dochodu rodziny dla rodziny wnioskującej o świadczenie wychowawcze na pierwsze dziecko czy nie biorą pod uwagę, tego że zdarzają się rodziny, które nie mają udokumentowanych dochodów i automatycznie maja brak dochodów?
Mamy jeszcze taki Kod walidacji: SR/KM-2.7 Wykazywanie świadczeń w części wypłacone świadczenia, o wartości wyższej niż aktualnie obowiązuje. , czy dobrze rozumiem, że chodzi to o wyrównania?
Co robicie w takich przypadkach?
Panie Tomku, a co z walidacją : Występowanie w rodzinie więcej niż jednego dziecka oznaczonego jako pierwsze?SYGNITY pisze:pisaliśmy o tym tutaj https://public.sygnity.pl/forums/viewtop ... 2&start=15 w mojej wypowiedzi z 15 maja
pozdrawiam