Weryfikaja dokumentów (faktur)
Weryfikaja dokumentów (faktur)
Mając wątpliwości co do zakupów u niektórych wnioskodawców sprawdziliśmy na internecie niektóre faktury, okazało się że "rzekome" obuwie sportowe (adidasy) jest obuwiem trekkingowym czego oczywiście nie refudujemy. Czy też macie takie problemy i co robicie w takiej sytuacji.
Re: Weryfikaja dokumentów (faktur)
Głownie z tego, że regulamin takiego nie przewiduje, poza tym buty trekkingowe nie nadają się do chodzenia w szkole( wf ), nie wyrównują szans edukacyjnych uczniów i nie poprawiają dostępności kształcenia w związku z czym nie widzę żadnego celu ich refundowania (oczywiście są wyjątki gdy uczeń należy do sekcji wysokogórskiej itp.).
czyli rozumiem ze w regulamienie macie okreslone co mozna a czego nie refundowac
ja przyjmuje faktury wystarczy ze jest napisane buty jak dotad zadna kontorla nic nie zarzucila
Kiedyś na szkoleniu Mazurkiewicz mówił, że nie można samemu ustalać katalogu rzeczy do rozliczeń skoro w Ustawie nie ma o takim katalogu mowy.
Witam mam pytanie a jesli na rachunku jest napisane buty do biegania trekkingowe to czy one beda refundowane ??
Ja bym nie refundowała, bo ten dopisek "do biegania" jest co najmniej dziwny. Buty trekkingowe to buty do wspinaczki po górach, w trudnych warunkach. Chyba na wf nie mają takich warunków?
Oprócz Weryfikaja dokumentów (faktur) - Stypendia przeczytaj również:
Dla mnie ważne
stypendium
5% z dotacji
przeliczenie dochodu
help - ważne
decyzja
jak zmienic dochod w systemie sygnity
Czy przeliczacie zasiłek rodzinny za miesiąc listopad?
faktury
Pismo MEN z 2005
Fałszywe dane
Dodatkowe lekcje angielskiego
stypendia-dziecko niepełnosprawne
wnioskodawca zmarł
od kiedy odmówć
Nie rozliczenie faktur na czas