Wezwanie

Wybrane tematy:
Deputat węglowy zaświadczenie o dochodach Emerytura w marcu Potrącenie nadpłaty świadczenia uzupełniającego proszę sprawdzcie Śmierć zarządcy co dalej?
ODPOWIEDZ
FA2016
Stażysta
Zajmuję się: FA/DM/DE
Kontakt:

Wezwanie

Post autor: FA2016 »

Może ktoś podpowie jak postąpić w takiej sytuacji. Pani złożyła wniosek 30 lipca, we wniosku nie jest wpisana łączna powierzchnia pokoi i kuchni, a powierzchnia użytkowa przekroczona i nie mogę wyliczyć dodatku. Co dalej?
Wezwać do uzupełnienia wnioskodawcę na podstawie art. 7 ust. 13? Chociaż powierzchnię potwierdza zarządca, może do zarządcy wezwanie?
Może wysłać wnioskodawcy postanowienie art. 10 kpa , niech wypowie się i dostarczy tą powierzchnię? Dodam, że mogłabym to z nią załatwić nieformalnie, ale wyjechała na wakacje i zanim wróci to wolę w dokumentach mieć czysto.
Może ktoś już miał taką sytuację ?
:-)
VIP
Zajmuję się: DM, DE
Kontakt:

Re: Wezwanie

Post autor: :-) »

FA2016 pisze: 04 sie 2021, 14:24 Może ktoś podpowie jak postąpić w takiej sytuacji. Pani złożyła wniosek 30 lipca, we wniosku nie jest wpisana łączna powierzchnia pokoi i kuchni, a powierzchnia użytkowa przekroczona i nie mogę wyliczyć dodatku. Co dalej?
Wezwać do uzupełnienia wnioskodawcę na podstawie art. 7 ust. 13? Chociaż powierzchnię potwierdza zarządca, może do zarządcy wezwanie?
Może wysłać wnioskodawcy postanowienie art. 10 kpa , niech wypowie się i dostarczy tą powierzchnię? Dodam, że mogłabym to z nią załatwić nieformalnie, ale wyjechała na wakacje i zanim wróci to wolę w dokumentach mieć czysto.
Może ktoś już miał taką sytuację ?
ja dzwonię do zarządcy i nie ma problemu...zarządca podaje i sprawę załatwiam:)
ODPOWIEDZ