wezwanie na wywiad? - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna

Strona 3 z 4    [ Posty: 37 ]

Napisano: 22 sty 2014, 15:54

Wtedy jak ona kończy 18 lat a jest decyzja na cały okres dla matki to córka musi nam napisać upoważnienie matki do reprezentowania?
~@

Napisano: 22 sty 2014, 16:00

jednym słowem nie mamy się interesować czy chodzi do szkoły czy nie i mamy dawać na cały okres świadczeniowy?
~aaaaaaaaaaaaaaaaa

Napisano: 22 sty 2014, 16:08

Czyli córka ma napisać nam prośbę o zmianę decyzji, czyli żeby decyzja była wydana od 01.10 do 30.09 na matkę mimo, że ona skończyła 18 lat w trakcie?
nie do końca. Córka pisze prośbę o zmianę decyzji, ty ją zmieniasz i w nagłówku już nie dajesz matki, ale córkę.

Wtedy jak ona kończy 18 lat a jest decyzja na cały okres dla matki to córka musi nam napisać upoważnienie matki do reprezentowania?
nie.

jednym słowem nie mamy się interesować czy chodzi do szkoły czy nie i mamy dawać na cały okres świadczeniowy?
nie. Nie masz się interesować kiedy osoba kończy 18 lat
~Elmer

Napisano: 22 sty 2014, 16:42

no to tak, jak są dwie osoby uprawnione to wydajesz dwie osobne decyzję?
~aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Napisano: 22 sty 2014, 16:53

nie
~Elmer

Napisano: 22 sty 2014, 16:53

to jak zmieniasz nagłówek prz dwóch osobach uprawnionych?
~aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Napisano: 22 sty 2014, 16:55

normalnie, albo w programie, albo w wordzie
~Elmer

Napisano: 22 sty 2014, 17:03

a co w przypadku jak osoba uprawniona kończy 18 lat i się nie uczy ( masz taką informację przy składaniu wniosku w październiku)
też wydajesz na cały okres do 30 września?
bo pomijam fakt że powinnna być wydana na cały okres świadczeniowy jeżeli mamy informację że osoba uprawniona się uczy
eMGie
Podinspektor
Od: 06 wrz 2013, 12:13
Zajmuję się:

Napisano: 22 sty 2014, 17:07

jestem czysto głupia na to wszystko. nie wiem jak mam zrobić i tyle
~aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Napisano: 22 sty 2014, 17:08

\"a co w przypadku jak osoba uprawniona kończy 18 lat i się nie uczy ( masz taką informację przy składaniu wniosku w październiku)\"
nie miałem takiej sytuacji, ale wydaje się, że prawidłowo by trzeba było do końca sierpnia (na cały okres pod warunkiem, że będzie się uczył - oświadczenie we wniosku). Choć znając siebie poszedłbym na skróty i przyznał do miesiąca w którym kończy 18 lat.
Tu zresztą nie rozmawiamy o takiej sytuacji chyba
~Elmer

Strona 3 z 4    [ Posty: 37 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x