zwracać uwagę i pisać odpowiedzi można kulturalniej, a Ty jesteś zwykłym trollem i hejteremdobryniedobry pisze:Po jakiemu "nowemu"? Następny nieuk jakieś bzdury wymyśla o jakichś od czapy wezwaniach do udowadniania przez wnioskodawców nie wiadomo czego. Puknij się w zakuty ł... i zastanów co ci ma niby jeszcze dodatkowo wyjaśniać osoba która we wniosku pod rygorem odpowiedzialności karnej wskazała już, że dziecko z nią zamieszkuje. To samo ma po raz n-ty wyjaśniać?
Ja mogę. Kombinujesz na siłę. Nie masz podstaw do weryfikacji czegokolwiek w tym przypadku, takie konstrukcje jak "ustalanie miejsca zamieszkania dziecka" to kompletne bzdury.beatab pisze:może ktoś mi pomóc?
Tak się zastanawiam czy Ty masz w sobie choć trochę kultury? Nie widziałam żadnego Twojego posta napisanego bez obrażania innych osób.. Nie potrafisz? Czy nie chcesz?dobryniedobry pisze:Po jakiemu "nowemu"? Następny nieuk jakieś bzdury wymyśla o jakichś od czapy wezwaniach do udowadniania przez wnioskodawców nie wiadomo czego. Puknij się w zakuty ł... i zastanów co ci ma niby jeszcze dodatkowo wyjaśniać osoba która we wniosku pod rygorem odpowiedzialności karnej wskazała już, że dziecko z nią zamieszkuje. To samo ma po raz n-ty wyjaśniać?