widzieliście nowy projekt??!!!!
Re: widzieliście nowy projekt??!!!!
zasiłek dla opiekuna przysługuje do dnia poprzedzającego dzień wejścia w życie ustawy a odsetki mamy liczyć do dnia wejścia w życie ustawy ?
no ale dla osób nowych to i tak pozostanie SZO który jest uzależniony od dochodu więc rolnik mimo ze napiszę oświadczenie ze nie zajmuje sie gospodarstwem a co wtedy z dochodem bedzie sie liczyć ha? dobrze jak będzie mało tych ha no bo jak dużo to i tak nie bedzie sie kwalifikować
a co ze składką społeczną trzeba bedzie wyrównać od lipca 2013 r. ?
tak społeczna do wyrównania od lipca 2013 (to się księgowa ucieszy)
szkoda mi tylko tej mojej całej roboty co trzeba było najpierw w lutym, a potem w lipcu 2013 zrobić - wszystko szlak trafia
szkoda mi tylko tej mojej całej roboty co trzeba było najpierw w lutym, a potem w lipcu 2013 zrobić - wszystko szlak trafia
A gdzie tu art. mówiący, że w drodze rozporządzenia będzie określony wzór wniosku ustalenie prawa do zasiłku dla opiekuna?
Wzór wniosku ze św.pielęgnacyjnego to mi do tych wyrównań nie w ogóle nie pasuje. Przecież osoba nie będzie się starać o świadczenie pielęgnacyjne.
Wzór wniosku ze św.pielęgnacyjnego to mi do tych wyrównań nie w ogóle nie pasuje. Przecież osoba nie będzie się starać o świadczenie pielęgnacyjne.
wniosku nie będzie sami musimy sobie stworzyć wzór
a odsetki całe od lipca? czy proporcjonalnie co miesiąc od 520?
Oprócz widzieliście nowy projekt??!!!! - Świadczenia rodzinne przeczytaj również:
ROPS po rozwodzie
utrata po uzyskaniu
drzwi się nie zamykają ...
SZO
utrata po uzyskaniu
CAS /zbiory/ koszmar
czy uwzględniam to w sprawozdaniu
my czy strona
liczba oób do informacji o wykorzystaniu środów
zasiłek pielęgnacyjny
świadczenie pielęgnacyjne, a zawieszenie działalności
155 czy 32