wieczna, zmienna studentka
wieczna, zmienna studentka
Dziewczyna była zapisana do szkoły policealnej, gdzie nauka miała sie zakończyć w czerwcu 2015 r., ale coś tam zawaliła i zmieniła sobie na inna szkołę policealna gdzie nauka trwa do 2017 r.normalnie jej sie należy FA, tak? bo kurcze nie mogę znaleźć tej definicji szkoły policealnej, ale wydaje mi sie że tam pisało o limicie co do minimum ile musi trwać nauka.upewnijcie
Re: wieczna, zmienna studentka
też mam taką, z poprzedniego ośrodka przyniosła ksero świadczectwa ukinczenia szkoły, dziwiłam się a teraz juz wiem ,zapisuje się do szkoły,że by dostać zaświadczenia, teraz ja "przyłapałam" bo z rozmowy wynikało, że zapomniała na jakim kierunku się uczy,i okazało się ze ją w grudniu skreślili, teraz znowu bedzie składać, ale mam jeszcze jeden problem pełnoletnia nie mieszka z matką, tylko ze swoimi dziećmi w mojej gminie ,ale matke wpisuje do składu rodziny, a matka napiała oświadczenie ,że nie pracuje utrzymuje sie z pomocy społecznej w innym ops, doradźcie, czy mam się tego czepić, i dać odmowę ? ale jaki art. ? poza tymwymagam, żeby szkoła miała uprawnienia szkoły poblicznej
Oprócz wieczna, zmienna studentka - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna przeczytaj również:
zwrot prawa jazdy
bardzo prosze, chodzi o wymiane maili z dłuznikiem
odpowiedni art. zerknijcie
qeenes1
pobawienie praw
Dłużnik poszukiwania
pisac dec ze sie uchyla i wysyłać do prokuratury czy nie trz
inwentaryzacja tytułów wykonawczych
Nie mam pomysłu
i co dalej
POMOCY Elmer, i Inne Mądre Głowy
za