rolnikom płacilam i płacić będę, tylko śmieszy mnie to. Jak dostawali obszary od rodziców to w aktach wszyscy mają wpiasne\" za dożywotnią opiekę otrzymują nieruchomości grunty itp.
Czyli dostali w spardku po ojcach stanowisko pracy,Dziś wszyscy o zapisie zapomnieli i za chorego rodzica domagają sie pieniędzy od Państwa. Idą na to nasze podatki, a jakie podatki płacą rolinicy?. jeszcze ciągle ulgi dopłaty. Jak ja będę odchodziła na emeryturę, swojego stanowiska pracymogę przekazać dziecku i zagwarantować i dochodu na długie lata, w przypadku rolniow jest inaczej stanowiska pracy-pokoleniowe, przechodzą z ojca na syna itp.
wielkość gospodarstwa rolnego a śp ?
Re: wielkość gospodarstwa rolnego a śp ?
jakaja ty G.Ł...............B.I.E znowu coś nie tak, przecież żyjesz z Tego rolnika zastanów się zanim coś napiszesz DU................N.I.U.
Re: wielkość gospodarstwa rolnego a śp ?
Ty j.w wyżej nie obrażaj mnie. Wiem co to jest gosp. rolne i jaka tam praca. Za zarobione pieniądze kupiłam sobie 3 ha ziemi nikt mi tego nie dał. Pracuję tam dla przyjemności po dniu pracy spędzonym w świadczeniach rodzinnych. Ale co, czyżby zabolało , zerknęłaś do aktu darowizny a tam rzeczywiście widnieje darowizna wzamian za dożywotnią opiekę, przypomniałam ?.
Oprócz wielkość gospodarstwa rolnego a śp ? - Świadczenia rodzinne przeczytaj również:
uchylenie decyzji
do osób , ktore juz wykonaly spr. -sygnity
program Ezar+, FA+
za mało kasy
200 zł
POMOCY
śp nie wygasło z mocy prawa
Ważne, proszę o pomoc
zasiłek pielegnacyjny na matke i zgon dziecka jaka decyzja??
gdzie szukać
gdzie szukać
sprawozdanie tab. A
szo a rezygnacja z pracy
pomocy
zawieszenie... a prawo do śp
rodzina zastępcza