wizerunkowe wpadki rodziców
wizerunkowe wpadki rodziców
https://www.wykop.pl/wpis/7532742/pani-i ... z-sejmu-d/
nic dodać nic ująć o ile wakacje można zrozumieć to Samsunga Galaxy S4 w ręku, torebek versace, drogich szalików już nie
Samsung poza abonamentem kosztuje ok. 2 tys zł a jeżeli abonament to miesieczny koszt to 170 zł !!!!
szalik za tysiaka, torebka od versace? internet je zjada teraz bo niby takie biedne a tak odpicowane
nic dodać nic ująć o ile wakacje można zrozumieć to Samsunga Galaxy S4 w ręku, torebek versace, drogich szalików już nie
Samsung poza abonamentem kosztuje ok. 2 tys zł a jeżeli abonament to miesieczny koszt to 170 zł !!!!
szalik za tysiaka, torebka od versace? internet je zjada teraz bo niby takie biedne a tak odpicowane
Re: wizerunkowe wpadki rodziców
zgadzam sie hańba! tyle udowodniły w sejmie polskie koobiety o sobie! w sumie racja.tak kobiety sobie radzą w polsce przez hańbe do samsunga S4 hehe
szczerze? nie mam dzieci ale zamieniłabym sie bo jak widac \'\'biednym\'\' nie zyje sie biednie a mnie bedac bezdzietna i harującą kobietą nie stac mnie na taki telefon i te złotka a jako kobieta chciałabym wiadomo....i zazdroszcze tego samsunga najzwyczajniej w swiecie ijestem zła ze was na to stac a mnie nie....
Czyli chcesz jednoznacznie powiedzieć juta że chciała byś mieć dziecko niepełnosprawne, żeby mieć telefon samsunga i \"złotka\"?
właśnie....albo mieć zdrowe dziecko i żyć w biedzie albo mieć chore i mieć samsunga.....żyć albo umrzeć......
~Iwona Hartwich mówi:
24 lutego 2014 na 15:50
\"byłam niedawno w górach w Zakopanym nie pierwszy raz zresztą ,oczywiscie na nartach było również moje niepełnosprawne dziecko i drugie- zdrowie.
W tym roku również wybieramy się na wakacje letnie. Dopóki takie wakacje zapewniają mojej rodzinie dziadkowie moi bracia i inni sponsorzy mojego niepełnosprawnego dziecka będziemy z nich korzystać.\"
https://organizacja-srodowiskowa-opiekun ... omment-679
24 lutego 2014 na 15:50
\"byłam niedawno w górach w Zakopanym nie pierwszy raz zresztą ,oczywiscie na nartach było również moje niepełnosprawne dziecko i drugie- zdrowie.
W tym roku również wybieramy się na wakacje letnie. Dopóki takie wakacje zapewniają mojej rodzinie dziadkowie moi bracia i inni sponsorzy mojego niepełnosprawnego dziecka będziemy z nich korzystać.\"
https://organizacja-srodowiskowa-opiekun ... omment-679
Oprócz wizerunkowe wpadki rodziców - Świadczenia rodzinne przeczytaj również:
praca dziecka niepełnosprawnego
kuzwa i kuzwa
kuzwa i kuzwa
czy mnie też obejmie
Jak to jest z tą spłatą ?
bedzie obgadywanie
Opiekunowie niepełnosprawnych dorosłych będą protestować
jak liczyć dochó z działalności gospodarczej pomocy :(
ZP
nadpłacone składki -pomocy
potrzebuję POMOCY
Jak myślicie od kiedy
Piszę pracę na temat stresu w pracy. Bardzo proszę o odpowiedz na pytania
do dobrej duszyczki
jak znalezc w sygnity osoby pob. św. p. do czerwca 2013 r.
CAS