wizerunkowe wpadki rodziców

Wybrane tematy:
Wzory decyzji Wzory wniosków o świadczenia rodzinne - UKRAINA Zmiana wysokości świadczenia pielęgnacyjnego ZANIM ZAŁOŻYSZ NOWY TEMAT - PRZECZYTAJ! kwestia ŚP dopytanie Kiedy wypłacacie świadczenie rodzinne ??
~solidarność

wizerunkowe wpadki rodziców

Post autor: ~solidarność »

https://www.wykop.pl/wpis/7532742/pani-i ... z-sejmu-d/

nic dodać nic ująć o ile wakacje można zrozumieć to Samsunga Galaxy S4 w ręku, torebek versace, drogich szalików już nie

Samsung poza abonamentem kosztuje ok. 2 tys zł a jeżeli abonament to miesieczny koszt to 170 zł !!!!

szalik za tysiaka, torebka od versace? internet je zjada teraz bo niby takie biedne a tak odpicowane
~Beata

Re: wizerunkowe wpadki rodziców

Post autor: ~Beata »

no i co udowodniłas, że kobieta sobie radzi.HAŃBA.
~polka

Post autor: ~polka »

zgadzam sie hańba! tyle udowodniły w sejmie polskie koobiety o sobie! w sumie racja.tak kobiety sobie radzą w polsce przez hańbe do samsunga S4 hehe
~nowaja

Post autor: ~nowaja »

Powtarzam sie- wolalybyscie sie zamienić ?
~juta

Post autor: ~juta »

szczerze? nie mam dzieci ale zamieniłabym sie bo jak widac \'\'biednym\'\' nie zyje sie biednie a mnie bedac bezdzietna i harującą kobietą nie stac mnie na taki telefon i te złotka a jako kobieta chciałabym wiadomo....i zazdroszcze tego samsunga najzwyczajniej w swiecie ijestem zła ze was na to stac a mnie nie....
~angelika

Post autor: ~angelika »

Czyli chcesz jednoznacznie powiedzieć juta że chciała byś mieć dziecko niepełnosprawne, żeby mieć telefon samsunga i \"złotka\"?
~juta

Post autor: ~juta »

właśnie....albo mieć zdrowe dziecko i żyć w biedzie albo mieć chore i mieć samsunga.....żyć albo umrzeć......
~Kr

Post autor: ~Kr »

ot matka POLKA myslę ,że dobrze ,że nie masz.
~prawda

Post autor: ~prawda »

~Iwona Hartwich mówi:
24 lutego 2014 na 15:50

\"byłam niedawno w górach w Zakopanym nie pierwszy raz zresztą ,oczywiscie na nartach było również moje niepełnosprawne dziecko i drugie- zdrowie.
W tym roku również wybieramy się na wakacje letnie. Dopóki takie wakacje zapewniają mojej rodzinie dziadkowie moi bracia i inni sponsorzy mojego niepełnosprawnego dziecka będziemy z nich korzystać.\"

https://organizacja-srodowiskowa-opiekun ... omment-679
ODPOWIEDZ