wizualizacja - Karta Dużej Rodziny

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]

Napisano: 28 cze 2021, 14:13

Czy wszyscy którzy składają wnioski o kartę tylko tradycyjną a z automatu już mają elektroniczną formę muszą składać ten załącznik o wizualizacji?
Pan złożył wniosek nie zrezygnował z tradycyjnej formy więc będzie miał obie. jak się wprowadza wniosek to system sam zaznacza dwie karty, co w tedy z ta wizualizacją ?
GAn
Praktykant
Od: 13 lip 2017, 12:16
Zajmuję się: Pracuje w ops

Napisano: 28 cze 2021, 14:53

GAn pisze:
28 cze 2021, 14:13
Czy wszyscy którzy składają wnioski o kartę tylko tradycyjną a z automatu już mają elektroniczną formę muszą składać ten załącznik o wizualizacji?
Pan złożył wniosek nie zrezygnował z tradycyjnej formy więc będzie miał obie. jak się wprowadza wniosek to system sam zaznacza dwie karty, co w tedy z ta wizualizacją ?
z wizualizacją robi się tak jak dotychczas, najlepiej jak zaznaczają krzyżykiem opcję: Zaznacz, jeśli chcesz (a większość nie wie czego chce wiec chcą) jedyna różnica, że nie robimy wizualizacji właścicielom, ponieważ mają ją jak to napisano z automatu ;) :lol:
"To err is human, to forgive is divine"
ubu
Awatar użytkownika
Podinspektor
Od: 27 lip 2017, 11:31
Zajmuję się: KDR

Napisano: 29 cze 2021, 15:04

Czyli podsumowując, wniosek złożony na nowych zasadach, to lepiej robić wizualizacje? A co jeżeli nie zrobimy wizualizacji a w przyszłości będzie ktoś chciał z mobywatel skorzystać? Czy w ogóle bez wizualizacji karty będą dostępne w mobywatel?
AgaSz
Stażysta
Od: 18 lut 2021, 12:44
Zajmuję się: DM, KDR

Napisano: 30 cze 2021, 9:34

AgaSz pisze:
29 cze 2021, 15:04
Czyli podsumowując, wniosek złożony na nowych zasadach, to lepiej robić wizualizacje? A co jeżeli nie zrobimy wizualizacji a w przyszłości będzie ktoś chciał z mobywatel skorzystać? Czy w ogóle bez wizualizacji karty będą dostępne w mobywatel?
no myślę że warto robić wizualizacje, choć pewien nie jestem jak to działa ostatecznie pod mobywatel. Ale skoro to nadal jest, to być może jak już któryś z członków rodziny będzie używał aplikacji mObywatel to przynajmniej będzie może tam miał wszystkich członków rodziny. Tak sobie gdybam ;)
ubu
Awatar użytkownika
Podinspektor

Napisano: 30 cze 2021, 10:00

ubu pisze:
30 cze 2021, 9:34
AgaSz pisze:
29 cze 2021, 15:04
no myślę że warto robić wizualizacje, choć pewien nie jestem jak to działa ostatecznie pod mobywatel. Ale skoro to nadal jest, to być może jak już któryś z członków rodziny będzie używał aplikacji mObywatel to przynajmniej będzie może tam miał wszystkich członków rodziny. Tak sobie gdybam ;)
Hej. Razem z mężem mam KDR. Zainstalowałam aplikację mObywatel i przy wyświetlaniu mojej karty mam też zakładkę "moi bliscy", w której widzę kartę męża. W programie do obsługi KDR miałam męża wpisanego w wizualizacji. Pozdrawiam
Gabryśka
Stażysta
Od: 11 mar 2020, 10:37

Napisano: 30 cze 2021, 14:09

dzięki za potwierdzenie mych przypuszczeń :lol:
ubu
Awatar użytkownika
Podinspektor

Napisano: 02 lip 2021, 14:27

a co z małymi dziećmi odnośnie wizualizacji? czy mamy przy nich podawać tel i mail rodzica czy nie?
Kasiagrodz111
Stażysta
Od: 19 lut 2020, 14:52
Zajmuję się: św, kdr

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x