wniosek
Re: wniosek
widze że się zgadzamy w kwestii odmownej.. bezpieczniej jest wpisac wszystkich.. korona z głowy nie spadnie jak napiszą 3 osoby więcej...
Skoro na szkoleniu mówili, że wystarczy osoba która chce przedłużenie to to musi być poprawne.
Zrobię jak GOŚĆ
Zrobię jak GOŚĆ

-
- Stażysta
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Dokładnie.
A w ogóle to miał już ktoś jakąś kontrolę w związku z KDR?
A w ogóle to miał już ktoś jakąś kontrolę w związku z KDR?
w mazowieckim jeszcze nikt nie miał bo nawet nie są powołane do tego komisje kontrolne... i narazie nie bedzie.. a na szkoleniach jedni mówia tak inni mówią inaczej przepis jest jeen a interpretacji gromada:)
-
- Stażysta
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Ja za jakieś dwa miesiące wybieram się na dłuższy urlop. Jeszcze nie wiem kto mnie będzie zastępował, ale raczej nie powinien mieć problemów z przejęciem moich dokumentów 

Szczerze, najlepiej byłoby zadzwonić do "góry" Ministerstwa i spytać, np. do Pani Katarzyny Krzewskiej, bardzo sympatyczna kobieta. Ja wpisywałam tylko wnioskodawce w cz. I wniosku, a w cz. II. tylko dziecko które stara się o przedłużenie wniosku. Taki wniosek i tak nie ma swojego numeru w systemie osobnego, tylko podpięty jest pod wniosek stary tej rodziny. Wydawało mi się sensowne więc tak zrobiłam, ale najwyżej po urlopie zadzwonie z zapytaniem i się spytam i powiem, bo kobieta naprawdę nie gryzie:)
Oprócz wniosek - Karta Dużej Rodziny przeczytaj również:
unieważ.
anulowanie czy unieważnienie
Sprawozdanie. jak myślicie?
Sprawodanie
niepełnosprawność
sprawozdanie
sprawozdanie
karta-rozwód
Szkolenie
objaśnienia do sprawozdania
Pomocy........proszę pilne