Stwórz sobie własny wniosek pod siebie, no chyba, że w regulaminie macie określony wzór wniosku to wtedy trzeba trzymać się ściśle wzoru

Ja mam we wniosku analogicznie punkty dotyczące:
1) miejscowość,data
2) Dane wnioskodawcy (imię nazwisko, adres, telefon,)
3) Dane ucznia (imię, nazwisko, imiona rodziców, data urodzenia, pesel, miejsce zamieszkania) + oświadczam, że w roku szkolnym jest uczniem .... klasy ...szkoły.....
4) dane uzasadniające przyznanie stypendium, tj. bezrobocie, niepełnosprawność, wielodzietność, choroba, czyli przesłanki z ustawy o systemie oświaty;
5) tabelka o dochodach otrzymywanych w sierpniu..lp....imię i nazwisko...źródło dochodu..... wysokość dochodu netto....łączny dochód rodziny...
6) pożądana forma stypendium..muszą być wykazane min. 2 formy...np. refundacja kosztów, rzeczowa, pieniężna - w ostateczności.
7) do wniosku dołączam następujące dokumenty....
8) zobowiązuje się do niezwłocznego poinformowania OPS o zwiększeniu dochodu rodziny, skreśleniu z listy uczniów, zmianie liczby domowników oraz zmianie miejsca zamieszkania ucznia - poza obszar gminy.
9) podpis wnioskodawcy
10) instrukcja wypełniania wniosku
Ja mam również takie oświadczenie wnioskodawcy, że zobowiązuje się do gromadzenia faktur, został poinformowany o obowiązku poinformowania OPS o zmianach + zlecenie przekazywania świadczeń.