asiaPCPR pisze: 13 maja 2022, 9:30
tamten wniosek odrzucilam, ale po raz kolejny ten sam beneficjent złożyl wniosek na 1) Router Huawei B818-263 4G 3 Pro Prime LTE Biały 2) ANTENA DUAL 3G 4G LTE 46dBi HUAWEI, w usasdnieniu napisał tak: Zwracam się z prośbą o dofinansowanie routera Huawei B818-263 4G 3 Pro Prime LTE Biały i anteny DUAL 3G 4G LTE 46dBi HUAWEI zestaw ten jest niezbędny do łączenia się z internetem. Na początku kwietnia Gmina Drohiczyn wyłączyła sieć światłowodową przez co straciłem dostęp do internetu i teraz nie wiadomo kiedy i czy w ogóle znajdzie się jakaś firma która zechce świadczyć usługi internetu w naszej wsi.
Powyższy sprzęt jest mi niezbędny (jedyna opcja internetu LTE) żebym znowu mógł mieć dostęp do internetu, móc pracować i mieć kontakt ze światem. Na chwilę obecną jestem wykluczony z życia społecznego przez brak dostępu do internetu. Bardzo proszę o szybkie i pozytywne rozpatrzenie mojego wniosku.
i co z nim byście zrobili? POMOCY....
Znowu na B5 złożył? Jeśli tak to możesz odpalić go z "Kierunków...."
5) odnośnie częstotliwości udzielania pomocy w ramach modułu I:
a) warunek, o którym mowa w rozdziale VI ust. 5 pkt 1 i pkt 3 programu dotyczy:
– pomocy udzielanej w ramach wskazanych zadań,
– osoby niepełnosprawnej, będącej beneficjentem pomocy,
– tego samego celu pomocy, przez który należy rozumieć przedmiot dofinansowania określony ogólnie w danym zadaniu,
b) warunek, o którym mowa w rozdziale VI ust. 5 pkt 2 programu dotyczy:
– pomocy udzielanej w ramach wskazanych zadań,
– osoby niepełnosprawnej, będącej beneficjentem pomocy,
– gwarancji, dotyczącej przedmiotu dofinansowanego uprzednio ze środków Państwowego Funduszu Rehabilitacji Osób Niepełnosprawnych,
przy czym o pomoc można ubiegać się nie częściej niż jeden raz w roku kalendarzowym;
To jest zapis, który ma uniemożliwiać uporczywe składanie wniosków przez tą samą osobę pomimo negatywenej weryfikacji poprzedniego wniosku.