wniosek bez rozpatrzenia
wniosek bez rozpatrzenia
Proszę o pomoc. Szpital wystąpił z wnioskiem o ubezpieczenie klienta, daliśmy odmowę ponieważ klient oświadczył że pracując dorywczo zarobił 1.800 zł. Szpital odwołał się od naszej decyzji kierując sprawę do ponownego rozpatrzenia. Wezwaliśmy klienta na wywiad w celu złożenia oświadczenia ponieważ w domu nie można go zastać , wezwanie zostało odebrane a klient do dnia dzisiejszego się nie zgłosił.Czy mogę w związku z tym pozostawić sprawę bez rozpatrzenia ???
Re: wniosek bez rozpatrzenia
Rozumiem, że SKO nakazało Ci ponownie rozpatrzyć sprawę? Zatem nie możesz z jakiegokolwiek powodu pozostawić sprawy bez rozpatrzenia.
tak mam ponownie rozpatrzyć
ale jak mam rozpatrzyć jak nie mam takiej możliwości ponieważ klient się nie zgłasza
ale jak mam rozpatrzyć jak nie mam takiej możliwości ponieważ klient się nie zgłasza
-
- Stażysta
- Zajmuję się: Szukaniem dziury w całym
- Kontakt:
SKO zapewne napisało dlaczego macie ponownie rozpatrzyć, decyzja może być znowu odmowna, a rozpatrujesz na podstawie tych dokumentów które masz i na podstawie których była odmowa wcześniej
no właśnie problem w tym że nie mogę, ponieważ muszę wziąć oświadczenie o dochodach za inny m-c niż do tej pory 

Oprócz wniosek bez rozpatrzenia - Pomoc społeczna (forum ogólne) przeczytaj również:
Zasiłek celowy i zasiłęk z programu pomoc państwa w zakresie
NOWY MINISTER
opiekun prawny
działalność gospodarcza
Lublin 20 listopada 2015-Zmiany w pomocy społecznej
Ubezpieczenie NFZ na 90 dni a obcokrajowcy
sprawozdania WRiSPZ-G
Zasiłek okresowy a renta w rodzinie????
od kiedy zasiłek stały???
Zasiłek stały
Domy dziennego pobytu Senior Wigor
Pomost