Cześć wszystkim.
Jak Wy to widzicie - inny ops przekazał mi wniosek złożony elektronicznie przez Panią zgodnie z miejscem jej zamieszkania, ale w formie papierowej - wydrukowali go i przesłali do mnie:) I co teraz? Taki wniosek nadaje się do kosza prawda?
wniosek elektroniczny przekazanym z innego ops w formie papi
-
- Stażysta
- Zajmuję się: ŚR/FA/500+/KDR
- Kontakt:
-
- Stażysta
- Zajmuję się: FA,ŚW,ŚR
- Kontakt:
Re: wniosek elektroniczny przekazanym z innego ops w formie
Jak do kosza????? Jeśli inny GOPS go wczytał i wydrukował to prawidłowo dostałaś go w wersji papierowej. Rozpatruj
-
- Stażysta
- Kontakt:
grzebiąc więcej w tej sprawie okazuje się że i tak nie jestem organem właściwym bo kobieta wpisała miejsce zameldowania a mieszka znowuż gdzie indziej, to do innego ops przekazuję też papierowo???GOPS12 pisze:Jak do kosza????? Jeśli inny GOPS go wczytał i wydrukował to prawidłowo dostałaś go w wersji papierowej. Rozpatruj
-
- VIP
- Zajmuję się: Św/Fa/ŚR
- Kontakt:
nie masz innego wyjściamagda9009 pisze:grzebiąc więcej w tej sprawie okazuje się że i tak nie jestem organem właściwym bo kobieta wpisała miejsce zameldowania a mieszka znowuż gdzie indziej, to do innego ops przekazuję też papierowo???GOPS12 pisze:Jak do kosza????? Jeśli inny GOPS go wczytał i wydrukował to prawidłowo dostałaś go w wersji papierowej. Rozpatruj
musisz
przecież nie masz wersji elektronicznej
daj im też ksero pisma tamtej gminy niech wiedzą od kogo się zaczęło

-
- Stażysta
- Kontakt:
Dokładnie, nie mam innego wyjścia... Dzięki wielkie:):)jasiak pisze:nie masz innego wyjściamagda9009 pisze:grzebiąc więcej w tej sprawie okazuje się że i tak nie jestem organem właściwym bo kobieta wpisała miejsce zameldowania a mieszka znowuż gdzie indziej, to do innego ops przekazuję też papierowo???GOPS12 pisze:Jak do kosza????? Jeśli inny GOPS go wczytał i wydrukował to prawidłowo dostałaś go w wersji papierowej. Rozpatruj
musisz
przecież nie masz wersji elektronicznej
daj im też ksero pisma tamtej gminy niech wiedzą od kogo się zaczęło
-
- Stażysta
- Zajmuję się: dodatek mieszkaniowy, dodatek energetyczny
- Kontakt:
a jak przekazać inaczej, jeśli wniosek już został wczytany i w trakcie wyszło, że osba tylko zameldowana w gminie a mieszka gdzie indziej? jest możliwość przekazania inaczej niż papierowo? pracuję na sygnity.
-
- Stażysta
- Kontakt:
Dlatego ja zawsze przed wczytaniem wniosku daję opcję "prezentuj" jak wszystko się zgadza dopiero wczytuję u siebie.nikas78 pisze:a jak przekazać inaczej, jeśli wniosek już został wczytany i w trakcie wyszło, że osba tylko zameldowana w gminie a mieszka gdzie indziej? jest możliwość przekazania inaczej niż papierowo? pracuję na sygnity.
Oprócz wniosek elektroniczny przekazanym z innego ops w formie papi - Dobry Start (300+) przeczytaj również:
weryfikacja świadczenia emp@tia
Szkoła społeczna czy przysługuje
szkoła przyspasabiająca do pracy
17 lat szkoła: Gimnazjum i liceum dla dorosłych
wynagrodzenie 300+, zadowolenie czy rozczarowanie
Studentka przed ukończeniem 20 roku życia
nie działa żadna usługa w CSIZS
inne powiadomienia przy wnioskach
czy powinnam przyznać świadczenie ...
Na jedno dziecko się nleży a na drugie nie - co robić?
osoby uczące się od 18 roku zycia zmiana szkoły
wniosek złożony papierowo odp email ?
Wniosek złożony przez ojca a następnie przez matkę
Dwa wnioski od tej samej osoby, jeden na jedno dziecko, drug
czy można wydrukować informację w sygnity
Złożony wniosek drogą papierową