wniosek o udost. danych czy złożyła - Świadczenie Wychowawcze (500+)

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]

Napisano: 26 kwie 2016, 17:47

Mam pytanie bo wpłynął do mnie kolejny wniosek o udostępnienie danych czy dana osoba złożyła u nas wniosek o 500 plus. Może ja coś źle robię, bo zastanawiam się dlaczego dostaję te wnioski jak mamy weryfikować w programie , bo inaczej nam nie pozwoli zrobic dec. czy ja się mylę, macie takie przypadki? Co odpowiedzieć na nie?:)
iza982

Napisano: 26 kwie 2016, 19:55

Niestety, też dodostaję i mam ochotę zadzwonic do takiego ośrodka i zapytać czy wiedzą do czego służy Empatia.
ebebe

Napisano: 27 kwie 2016, 8:03

Ja właśnie dzwonię i informuję, że nie będę odpowiadać na te wnioski bo empatia wszystkie weryfikuje. Szkoda czasu..
Jak na razie wszyscy przytaknęli, że ok.
Jola123

Napisano: 27 kwie 2016, 8:57

Ja raczej i tak odpowiadam na te wniosku, jest wniosek musi być odpowiedz. Tak samo jak ktoś przyjdzie po zaświadczenie, składa wniosek więc na jakiej podstawie mam mu odmówić zaświadczenia? Musze wydać i tyle. Zresztą na początku miesiąca sama wysyłałam ludzi po zaświadczenia bo system nie działał. Sprawdziliśmy to na jednym przykładzie, gdzie byliśmy pewni ze rodzice złożyli w dwóch różnych jednostkach (kontakt tel z tamtą jednostką). Prawidłowo działa dopiero teraz.
tynaaaaaa
Stażysta
Od: 24 kwie 2016, 22:51
Zajmuję się:

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x