Wniosek pracownika PCPR o dofinansowanie ze środków PFRON
-
- Praktykant
- Zajmuję się: pomoc społeczna, pfron
- Kontakt:
Wniosek pracownika PCPR o dofinansowanie ze środków PFRON
Czy miał ktoś z was taką sytuację? - nasz pracownik złożył wniosek o dofinansowanie ze środków PFRON, czy możemy go rozpatrzyć u siebie, jeśli nie to kto powinien to zrobić?
-
- Referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: Wniosek pracownika PCPR o dofinansowanie ze środków PFRO
Myślę, że zależy o co się stara, bo jeśli np o przedmioty ortopedyczne i środki pomocnicze to raczej bym bez wahania przyznał, ale jeśli o coś innego to pewnie na radę ON bym napisał
-
- Praktykant
- Zajmuję się: Rehabilitacja społeczna osób niepełnosprawnych
- Kontakt:
Na jaką radę?pcprkolb pisze:Myślę, że zależy o co się stara, bo jeśli np o przedmioty ortopedyczne i środki pomocnicze to raczej bym bez wahania przyznał, ale jeśli o coś innego to pewnie na radę ON bym napisał
- wolfnash
- Referent
- Zajmuję się: Rehabilitacja społeczna, WTZ, AS i wszytko co dorzucą w tym zakresie.
- Kontakt:
Bez żadnych wątpliwości dawaliśmy dofinansowanie dziewczynie z działu świadczeń na aparaty słuchowe. Jej jak każdemu innemu. Jeśli natomiast któraś z nas z działu PFRON by złożyła wniosek to zwyczajnie nie brałaby udziału przy rozpatrywaniu (zresztą i tak u nas komisja przyznaje dofinansowania )
-
- Referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
społeczna powiatowa rada ds. ONMelba pisze:Na jaką radę?pcprkolb pisze:Myślę, że zależy o co się stara, bo jeśli np o przedmioty ortopedyczne i środki pomocnicze to raczej bym bez wahania przyznał, ale jeśli o coś innego to pewnie na radę ON bym napisał
- Tomasz1981
- Inspektor
- Zajmuję się: REHABILITACJA SPOŁECZNA
- Kontakt:
bzdura, co ma rada do rozpatrywania wniosków, czy to jej kompetencje? czy nie jest organem doradczym? ja bym tę osobę wykluczył z komisji rozpatrującej wnioski a i w protokole zapisał wszystkopcprkolb pisze:społeczna powiatowa rada ds. ONMelba pisze:Na jaką radę?pcprkolb pisze:Myślę, że zależy o co się stara, bo jeśli np o przedmioty ortopedyczne i środki pomocnicze to raczej bym bez wahania przyznał, ale jeśli o coś innego to pewnie na radę ON bym napisał
-
- Referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Może i bzdura. Nie miałem przypadku i po prostu na szybkiego się zastanawiam nad rozwiązaniamiTomasz1981 pisze:bzdura, co ma rada do rozpatrywania wniosków, czy to jej kompetencje? czy nie jest organem doradczym? ja bym tę osobę wykluczył z komisji rozpatrującej wnioski a i w protokole zapisał wszystkopcprkolb pisze:społeczna powiatowa rada ds. ONMelba pisze:Na jaką radę?pcprkolb pisze:Myślę, że zależy o co się stara, bo jeśli np o przedmioty ortopedyczne i środki pomocnicze to raczej bym bez wahania przyznał, ale jeśli o coś innego to pewnie na radę ON bym napisał
Oprócz Wniosek pracownika PCPR o dofinansowanie ze środków PFRON - PFRON - zadania powiatów przeczytaj również:
pośp - udział własny osoby niepełnosprawnej
Sprzęt rehabilitacyjny - jak często korzystać
Zmiany w rozporządzeniu w sprawie wyrobów medycznych
Przedmioty ortpedyczne zwrót zlecenia
Rehabilitacja. Zawodowa dof. PFRON
Pismo do DPS w sprawie turnusu
Pierszeństwo dzieci w turnusie rehabilitacyjnym .
Turnusy rehabilitacyjne dla mieszkańców DPS
Podziial środków PFRON na zadania
Dofinansowanie sprzęt rehabilitacyjny częstotliwości dofinan
likwidacja barier architektonicznych - zgoda właściciela bud
Podział środków PFRON na 2018 rok
Bariery architektoniczne- właściciel
Świadczenia z MOPS - co wpisywac do dochodu
Dofinansowanie do pieluchomajtek
turnus rehabilitacyjny - opiekun z innego powiatu