Wniosek pracownika PCPR o dofinansowanie ze środków PFRON

ODPOWIEDZ
Gabriela87
Praktykant
Zajmuję się: pomoc społeczna, pfron
Kontakt:

Wniosek pracownika PCPR o dofinansowanie ze środków PFRON

Post autor: Gabriela87 »

Czy miał ktoś z was taką sytuację? - nasz pracownik złożył wniosek o dofinansowanie ze środków PFRON, czy możemy go rozpatrzyć u siebie, jeśli nie to kto powinien to zrobić?
pcprkolb
Referent
Zajmuję się:
Kontakt:

Re: Wniosek pracownika PCPR o dofinansowanie ze środków PFRO

Post autor: pcprkolb »

Myślę, że zależy o co się stara, bo jeśli np o przedmioty ortopedyczne i środki pomocnicze to raczej bym bez wahania przyznał, ale jeśli o coś innego to pewnie na radę ON bym napisał
Melba
Praktykant
Zajmuję się: Rehabilitacja społeczna osób niepełnosprawnych
Kontakt:

Post autor: Melba »

pcprkolb pisze:Myślę, że zależy o co się stara, bo jeśli np o przedmioty ortopedyczne i środki pomocnicze to raczej bym bez wahania przyznał, ale jeśli o coś innego to pewnie na radę ON bym napisał
Na jaką radę?
Awatar użytkownika
wolfnash
Referent
Zajmuję się: Rehabilitacja społeczna, WTZ, AS i wszytko co dorzucą w tym zakresie.
Kontakt:

Post autor: wolfnash »

Bez żadnych wątpliwości dawaliśmy dofinansowanie dziewczynie z działu świadczeń na aparaty słuchowe. Jej jak każdemu innemu. Jeśli natomiast któraś z nas z działu PFRON by złożyła wniosek to zwyczajnie nie brałaby udziału przy rozpatrywaniu (zresztą i tak u nas komisja przyznaje dofinansowania )
pcprkolb
Referent
Zajmuję się:
Kontakt:

Melba pisze:
pcprkolb pisze:Myślę, że zależy o co się stara, bo jeśli np o przedmioty ortopedyczne i środki pomocnicze to raczej bym bez wahania przyznał, ale jeśli o coś innego to pewnie na radę ON bym napisał
Na jaką radę?
społeczna powiatowa rada ds. ON
Awatar użytkownika
Tomasz1981
Inspektor
Zajmuję się: REHABILITACJA SPOŁECZNA
Kontakt:

Post autor: Tomasz1981 »

pcprkolb pisze:
Melba pisze:
Na jaką radę?
bzdura, co ma rada do rozpatrywania wniosków, czy to jej kompetencje? czy nie jest organem doradczym? ja bym tę osobę wykluczył z komisji rozpatrującej wnioski a i w protokole zapisał wszystko
pcprkolb
Referent
Zajmuję się:
Kontakt:

Tomasz1981 pisze:
pcprkolb pisze:
Melba pisze:
Na jaką radę?
bzdura, co ma rada do rozpatrywania wniosków, czy to jej kompetencje? czy nie jest organem doradczym? ja bym tę osobę wykluczył z komisji rozpatrującej wnioski a i w protokole zapisał wszystko
Może i bzdura. Nie miałem przypadku i po prostu na szybkiego się zastanawiam nad rozwiązaniami
ODPOWIEDZ