wnioski na stary okres

Wybrane tematy:
Komunikat w sprawie nowych wniosków 500+/ŚW/ŚR w CAS Wzory Decyzji 500+ jak rozpisujecie podatek z US? Jak usprawnić koordynację? Zwalić robotę na gminy... alimenty, od kiedy wyplata - dylematy odnośnie art 19 ust. 4 inspektor ds. świadczeń wychowawczych
ODPOWIEDZ
Nowa34
Referent
Zajmuję się: ZR,FA,500+
Kontakt:

wnioski na stary okres

Post autor: Nowa34 »

Witam wszystkich. Pomóżcie proszę. Mam babkę która musi składać wnioski od 2013 roku. Rodzinne mam, ale podpowiedzcie gdzie bym mogła znaleźć te stare dochodowe wnioski z 500+ od początku jak weszło czyli kwiecień 2016? Bo szukam na mrpips i nic nie umiem znaleźć. Proszę Was o pomoc.
Awatar użytkownika
masterm
Starszy referent
Zajmuję się: SR
Kontakt:

Re: wnioski na stary okres

Post autor: masterm »

a co to za historia ze ma skladac tyle lat do tylu?? :roll:
Nowa34
Referent
Kontakt:

Bo mąż pracuje w Niemczech a ona nigdy nie składała wniosku i przyszła informacja od wojewody ze przekazali wniosek od marca 2015 i ma 14 dni czasu na złożenie wniosków od tego okresu.
Eswuszka
Referent
Zajmuję się: świadczenia
Kontakt:

Post autor: Eswuszka »

Pewnie chodzi o koordynację?
Miałam taką sprawę. Składa się na obecnych wzorach, które są aktualne. Na górze wniosku wpisała tylko okres zasiłkowy na jaki się ubiega. I wnioski przesłane do UW.
Pozdrawiam :D
Nowa34
Referent
Kontakt:

Eswuszka pisze: 24 cze 2021, 8:36 Pewnie chodzi o koordynację?
Miałam taką sprawę. Składa się na obecnych wzorach, które są aktualne. Na górze wniosku wpisała tylko okres zasiłkowy na jaki się ubiega. I wnioski przesłane do UW.
U nas jest masę takich spraw, tylko, że skończyły nam się stare wnioski. A myślałam, że ma to być na starych drukach, tak przynajmniej zawsze robiłam. Dziękuję za odpowiedź. Znowu coś nowego wiem :D
jasiak
VIP
Zajmuję się: Św/Fa/ŚR
Kontakt:

Post autor: jasiak »

też ostatnio tak miałam cofałam się do 2016 albo i wcześniej
ODPOWIEDZ