wypłata świadczenia wychowawczego.

Wybrane tematy:
Komunikat w sprawie nowych wniosków 500+/ŚW/ŚR w CAS Wzory Decyzji 500+ jak rozpisujecie podatek z US? Jak usprawnić koordynację? Zwalić robotę na gminy... alimenty, od kiedy wyplata - dylematy odnośnie art 19 ust. 4 inspektor ds. świadczeń wychowawczych
ODPOWIEDZ
Ulaula
Stażysta
Zajmuję się:
Kontakt:

wypłata świadczenia wychowawczego.

Post autor: Ulaula »

Chciałam zapytać, czy wypłacacie świadczenie wychowawcze raz w miesiącu? Mam taką sytuację, że wypłaciliśmy świadczenie wychowawcze 18 czerwca. Zostało kilka wniosków, takich które wymagały wyjaśnienia. Zdążymy je rozpatrzyć do końca miesiąca. Czy można wypłacić świadczenia w drugim terminie?
gotek890
Praktykant
Zajmuję się: SW
Kontakt:

Re: wypłata świadczenia wychowawczego.

Post autor: gotek890 »

Ulaula pisze: 22 cze 2021, 9:26 Chciałam zapytać, czy wypłacacie świadczenie wychowawcze raz w miesiącu? Mam taką sytuację, że wypłaciliśmy świadczenie wychowawcze 18 czerwca. Zostało kilka wniosków, takich które wymagały wyjaśnienia. Zdążymy je rozpatrzyć do końca miesiąca. Czy można wypłacić świadczenia w drugim terminie?
wypłacamy więcej niż jeden raz
agama
Stażysta
Zajmuję się: ŚW,ŚR
Kontakt:

Post autor: agama »

Listy wypłat robimy sukcesywnie. Raz w miesiącu duża a w pozostałym terminie np. te które z UW przychodzą oraz bieżąco przyznane
Silvio
Referent
Zajmuję się: teraz już wszystkim :D
Kontakt:

Post autor: Silvio »

My robimy jedną dużą, a jeśli w terminie do końca miesiąca coś się jeszcze nazbiera i zostanie rozpatrzone, to na ostatni dzień m-ca dorabiamy kolejną.
Awatar użytkownika
Andzia87
Referent
Zajmuję się: ŚW,ŚR
Kontakt:

Post autor: Andzia87 »

tak jak Silvio
Jeżeli robisz to co łatwe, Twoje życie będzie trudne. Jeśli robisz to co trudne, Twoje życie będzie łatwe. – Les Brown
ODPOWIEDZ