wypłata świadczenia wychowawczego.
-
- Stażysta
- Zajmuję się:
- Kontakt:
wypłata świadczenia wychowawczego.
Chciałam zapytać, czy wypłacacie świadczenie wychowawcze raz w miesiącu? Mam taką sytuację, że wypłaciliśmy świadczenie wychowawcze 18 czerwca. Zostało kilka wniosków, takich które wymagały wyjaśnienia. Zdążymy je rozpatrzyć do końca miesiąca. Czy można wypłacić świadczenia w drugim terminie?
-
- Praktykant
- Zajmuję się: SW
- Kontakt:
Re: wypłata świadczenia wychowawczego.
wypłacamy więcej niż jeden razUlaula pisze: 22 cze 2021, 9:26 Chciałam zapytać, czy wypłacacie świadczenie wychowawcze raz w miesiącu? Mam taką sytuację, że wypłaciliśmy świadczenie wychowawcze 18 czerwca. Zostało kilka wniosków, takich które wymagały wyjaśnienia. Zdążymy je rozpatrzyć do końca miesiąca. Czy można wypłacić świadczenia w drugim terminie?
-
- Stażysta
- Zajmuję się: ŚW,ŚR
- Kontakt:
Listy wypłat robimy sukcesywnie. Raz w miesiącu duża a w pozostałym terminie np. te które z UW przychodzą oraz bieżąco przyznane
-
- Referent
- Zajmuję się: teraz już wszystkim :D
- Kontakt:
My robimy jedną dużą, a jeśli w terminie do końca miesiąca coś się jeszcze nazbiera i zostanie rozpatrzone, to na ostatni dzień m-ca dorabiamy kolejną.
- Andzia87
- Referent
- Zajmuję się: ŚW,ŚR
- Kontakt:
tak jak Silvio
Jeżeli robisz to co łatwe, Twoje życie będzie trudne. Jeśli robisz to co trudne, Twoje życie będzie łatwe. – Les Brown
Oprócz wypłata świadczenia wychowawczego. - Świadczenie Wychowawcze (500+) przeczytaj również:
PRZEDŁUŻENIE TERMINU - do kiedy?
czy przyznac czy nie 500+
koordynacja od 2017 r.
wnioski na stary okres
Bon turystyczny
Sprawozdanie znak: SIO-SWiDS-G do przekazania za pośrednictwem CAS. Jak je wykonać?
niepełnoletnia obywatelka Ukrainy
naprzemienna wyrok z 2020 r. niezgłoszona
dostałam wniosek od innej gminy na 500+
stary okres 500+ a nowy - było zapytanie o koordynację
czy muszę uchylić informacje ?
koordynacja a uchylenie decyzji
informacja dla cudzoziemca bez karty pobytu
czy jest kiooordynacja
kto wypłaca
odsetki