Mam ciemną masę w głowie w tej chwili. Czy na stary okres zasiłkowy od pierwszego sierpnia muszą być nowe wzory wniosków? Co się w nich zmienia od 01.08.2017 r. bo nie czaje już? Zamawiacie nowe czy zostawiacie te co macie?
tak, nowe ... ja wydrukuję z MRPiPS .. na nowy już zamówiłam
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta „Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
A czy te "nowe" druki na "stary okres" nie są takie same jak "nowe" na nowy okres? czy jednak się różnią? bo tak je przeglądam i przeglądam i nie wyłapuje żadnych różnić
ale wzoru jako takiego od sierpnia nie bedzie, wiec jesli stary wzor zawiera wszystko co okresli nowe rozporzadzenie,ze wniosek ma zawierac - to chyba mozna go wykorzystac w starym okresie...wzory na stronie ministerstwa sa tylko przykladowe, ale kazdy inny moze byc rowniez - tylko ma zawierac to co okresli rozporzadzenie nowe
ale wzoru oswiadczenia jako takiego tez nie ma wiec jakie je sobie stworzymy takie bedzie oby tylko odpowiedni dochod klient mial na czym oswiadczyc;-)