wnioski o przyłączenie do egzekucji - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]

Napisano: 20 sty 2016, 14:30

Hej!
Czy wszyscy jesteście wyrobieni z wnioskami o przyłączenie się do egzekucji w terminie 3 miesięcy od zwrotu TW?
Czy to duży błąd jeśli puszczę po terminie? Przecież nie sposób się z tym wyrobić, chyba że po godzinach zostawać w pracy.
aaaaa

Napisano: 20 sty 2016, 14:48

Puszczaj i terminem się za bardzo nie przejmuj - kto to dojdzie że wniosek wysłany został po czasie :lol:
"Com napisał, napisałem."
J 19, 22
RR
Awatar użytkownika
VIP
Od: 23 lip 2007, 22:51
Zajmuję się:

Napisano: 20 sty 2016, 23:07

ja jeszcze nie ruszyłam nawet wniosków o przyłączenie :( wysłałam tylko na bieżąco tych co kobiety pobierają FA wcale się nie przejmuje ledwo wyrobiłam się z rodzinnym, zakończenie roku,sprawozdania, Bigi, św. rodzicielskie, zł za zł, empatia kiedy się pytam to wszystko zrobić?? codziennie biorę robotę do domu, w weekend też. świra można dostać
~Milena

Napisano: 21 sty 2016, 10:13

Tylko uwiń się z robotą do kwietnia...
"Com napisał, napisałem."
J 19, 22
RR
Awatar użytkownika
VIP
Od: 23 lip 2007, 22:51
Zajmuję się:

Napisano: 21 sty 2016, 10:20

czy może ktoś podpowiedzieć krok po kroku jak utworzyć szablon dla wniosku o przyłączenie w sygnity ? Nadmieniam, że do tej pory pracowałam w starej technologii SR i w momencie wydruku korespondencji ładnie pokazywało mi tabelki z należnościami dłużnika wraz z odsetkami za dany okres świadczeniowy.
W chwili obecnej mam nową technologię SR i jak robię wydruk z edycją korespondencji do komornika nie pokazuje mi tej tych należności.Proszę o pomoc
Mam aktualnie wersję G-1.03-2-1.5DPP001
SRFA

Napisano: 21 sty 2016, 11:36

Robię "ręcznie" poza programem, bo w tej nowej wersji programu jest to mocno niedopracowane i bierze pod uwagę decyzje zz od dłużnika, a jak za ostatni okres nie były wystawiane to i tak ręcznie trzeba zrobić.
aaaaa

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x