Witam,
czy wnioski o BE złożone za pomocą aplikacji mObywatel są wnioskami prawidłowymi ?
Czy wzywacie do uzupełnienia podpisów we wniosku, złożenia oświadczeń itp. .... ? Czy rozpatrujecie taki wniosek jaki wpłynął ?
wnioski z aplikacji mObywatel
-
- Stażysta
- Zajmuję się: pracownik SR
- Kontakt:
-
- Referent
- Zajmuję się: ŚW
- Kontakt:
Re: wnioski z aplikacji mObywatel
Mi też takie wpływają. W ustawie jest napisane że można składać przez mobywatel. Wg. Mnie spełniają wymogi. Zastanawiam się czy wzywać ich do uzupełnienia klauzuli rodo
- Szarak
- VIP
- Zajmuję się: Multitasking
- Kontakt:
Wnioski są prawidłowe. RODO dopiero przy pierwszym kontakcie ze stroną. Jeżeli wszystko się zgadza i po rozpatrzeniu wniosku wydajesz informacje to do niej doklejasz RODO. Jak są wezwania, zawiadomienia bo coś trzeba wyjaśnić to wtedy to jest pierwszy kontakt i wklejasz do tych pism.marzenasaw pisze: 03 sie 2024, 20:32 Mi też takie wpływają. W ustawie jest napisane że można składać przez mobywatel. Wg. Mnie spełniają wymogi. Zastanawiam się czy wzywać ich do uzupełnienia klauzuli rodo
-
- Referent
- Zajmuję się: ŚW
- Kontakt:
DziekujęSzarak pisze: 05 sie 2024, 6:56Wnioski są prawidłowe. RODO dopiero przy pierwszym kontakcie ze stroną. Jeżeli wszystko się zgadza i po rozpatrzeniu wniosku wydajesz informacje to do niej doklejasz RODO. Jak są wezwania, zawiadomienia bo coś trzeba wyjaśnić to wtedy to jest pierwszy kontakt i wklejasz do tych pism.marzenasaw pisze: 03 sie 2024, 20:32 Mi też takie wpływają. W ustawie jest napisane że można składać przez mobywatel. Wg. Mnie spełniają wymogi. Zastanawiam się czy wzywać ich do uzupełnienia klauzuli rodo
Oprócz wnioski z aplikacji mObywatel - Dodatek osłonowy / bon energetyczny / inne dodatki "paliwowe" przeczytaj również:
GUS
Udostępnienie danych
weryfikacja wpisu do ceeb
Jeden adres - jeden BE na gospodarstwo domowe
Refudacja Vat zawiadomienie o terminie a póżniej jednak o odmowie
Odmowa przy bonie energetycznym
Bon energetyczny- brak deklaracjiCEEB
wzór zł za zł
zmiana deklaracji CEEB- podwyższony bon
BON ENERGETYCZNY _ BOJLER
czy utracić - działalność zawieszona 01.07.24r.
Zrozumieć bon. Proszę o pomoc
dochód
BON ENEGRTYCZNY- jeden dom - dwie rodziny
bon
bon energetyczny - po raz pierwszy do CEEB