Wolne media

Wybrane tematy:
coś pozytywnego Dobra książka
ODPOWIEDZ
Zgredek
Stażysta
Zajmuję się: FA
Kontakt:

Wolne media

Post autor: Zgredek »

"O takie wolne media" walczyliśmy blokując Sejm:

https://niezalezna.pl/99808-napasc-na-dz ... peratora-w

Wolność słowa i wolność mediów, mowa miłości i uczynki miłosierne w wydaniu michnikowszczyzny.
Awatar użytkownika
voodoo
Inspektor
Zajmuję się: ŚW
Kontakt:

Re: Wolne media

Post autor: voodoo »

Sami prosili się o guza- TVP czyli pro PiSowska telewizja wpada do pomieszczenia, gdzie jest wywieszony transparent KOD i przebywa Adam Michnik. To tak jakby na trybuny pełnych kibiców Arki Gdynia wpadli kibice Lechii Gdańsk.

TVP to najgorsza telewizja odkąd obecna władza rządzi- nie idzie oglądać.

I chciałbym przypomnieć tobie o obietnicy- że nie będziesz tu się udzielał. Tak cię skręca że jednak nie potrafisz się powstrzymać :lol: . Zarzucasz kłamstwo PO a sam nie lepszy :lol:
[Anioł*]

Post autor: [Anioł*] »

zgredek, słoneczko nasze i nadziejo nasza w dobie zniewolenia wolności słowa w mediach, co Ty próbujesz przeforsować i do czego przekonać czytelnika...?
Przecież przez najbliższe półtora roku będziesz oglądał relacje z ekshumacji ofiar ( z całym szacunkiem ale można mieć dość) - a już teraz Festiwal opolski w Kielcach. Teatr rozmaitości
:)
Awatar użytkownika
de Charette
Administrator
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: de Charette »

Podoba mi się porównanie Michnika i KODu do kiboli
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
Zgredek
Stażysta
Kontakt:

Podobnie, jak ja nie jestem w stanie zrozumieć skąd ten poufały ton wobec mnie, tak pani zdaje się nie jest w stanie zrozumieć tego co "próbuję przeforsować". Brak pani wrażliwości, na to co stało się z ciałami ofiar katastrofy smoleńskiej i brak zrozumienia dla pełnego wyjaśnienia tej sprawy jest bardzo wymowny.
[Anioł*]

proszę sobie wyobrazić,że za pomówienie mnie o "brak wrażliwości na to co się stało..." dostałby pan ode mnie w twarz. Wtedy byłby to przejaw "poufałości".
Zgredek
Stażysta
Kontakt:

Proszę się zdecydować, za czym w końcu pani się opowiada, bo nie można być trochę na tak i trochę na nie. Pani tekst o pomawianiu znowu koresponduje z ostrzeżeniem od admina voodoo, który oskarżył mnie właśnie o pomawianie i tym samym grozi zablokowaniem. Droga pani, czy to przypadek?
[Anioł*]

Zna Pan moje stanowisko, jeśli chodzi o sytuację posmoleńską (kwestia zaniedbań w zakresie postępowania przy identyfikacji zwłok oraz szerg innych działań i czynności, które nie powinny zaistnieć). Wyraziłam to jasno. Nie mniej - nie można tym żyć bez końca i nie może to wydarzenie dzielić Polaków bez końca... Ponieważ każdy z nas ma swoje sprawy i chce normalnie żyć. Osobiście bardziej interesuje mnie aktualnie pytanie co łączy nerw błędny i Parkinsona, aniżeli to co łączy Putina i Tuska lub Ewkę i Tuska lub co łączyło.co nie oznacza,że lekceważę problem.
Natomiast Wy państwo wiarą w zamach smoleński, stworzyliście narcyzm grupowy,(wasza postawa) który w dalszym ciągu paraliżuje normalne życie. Proszę mi wierzyć, teza ta poparta jest dowodami empirycznymi.
Odnośnie drugiej części pytania. Pan w dalszym ciągu uważa,że ja to woodoo? no masz...Ja jestem kobietą a on mężczyzną, inne geny, inne charaktery i osoby. Być może podobne zasady i styl wyrażania poglądów.
[Anioł*]

Aaaa...co do genów z woodoo, podobieństwa. W sumie zarzekam się a nie mam pewności. Być może nasi rodzice w latch swojej młodości byli razem na obozie - pod jednym namiotem..nie wiem. Wątpliwe raczej, no ale..
Zgredek
Stażysta
Kontakt:

1. Gdy ja napisałem, że "dałbym voodoo w twarz" zostałem za to zablokowany.

2. Gdy ja zrobiłem jeden wpis pod drugim, zostałem przez voodoo, za to zablokowany.

Jak pani myśli, jesteśmy równo traktowani? Niech pani nie odpowiada, bo to było pytanie retoryczne.
ODPOWIEDZ