WOLNE MIEJSCA W PLACÓWCE

Wybrane tematy:
socjoterapia Opieka prawna nad małoletnią wychowanką w ciąży Zwolnienie dziecka z placówki opiekuńczo- wychowawczej urlopowanie wszystkich wychowanków z placówki... Alimenty ponowne umieszczenie w POW odpłatność za pobyt pensjonariusza w ZOL
Kika65

Re: WOLNE MIEJSCA W PLACÓWCE

Post autor: Kika65 »

Maria Gm pisze:Jak myślicie zmieni się coś będą dzieci? U nas pusto.My czekamy nawypowiedzenia,a dyrektor pełen optymizmu wmawia nam, że wraz z wiosną dzieci przyjdą.Pozdrawiam
Nie wiem z jakiego regionu jest Maria Gm, ale u nas w centralnej Polsce mamy cały czas stan albo nadstan, od kilku lat nie mamy niedoborów. Jestem trochę zdziwiona, że brakuje Wam dzieci
gość124

Post autor: gość124 »

ja też się dziwię, że macie wolne miejsca. Ja mam 3 poza powiatem już umieszczoną i kolejną 3 w trakcie skierowania także poza powiat.
Poza tym do nas co chwila spływają zapytania z PCPR, MOPS z Polski z prośbą o przyjęcie dzieci
Kasia23

Post autor: Kasia23 »

Nigdy się nie dziw a ciesz się,bo niedługo nie będzie tak wesoło i będziesz prosic o dzieci.Prezydent Duda podpisał ustawę odpowiednią i Rzecznik Praw Dziecka też jest za tym,by dzieci pozostawały w domach.Dobra zmiana.
ewa62

Post autor: ewa62 »

u nas jedno miejsce wolne
ODPOWIEDZ