o czym ty mówisz? o jakiś zmianach?krysti pisze:czy czekacie na ostatni moment, który nie wiem czy jest wyznaczony?. Podobno czas na wprowadzenie nowego programu jest do końca tego roku, ktoś też pisał, że przez rok możemy jeszcze używać aktualny program. Kto wie jak to jest naprawdę?
ja tez pierwsze slysze o tym co piszeszkrysti pisze:nowy program na kształt pomostu sygnity wprowadza czy to jakiś obcy temat, że nie wiesz o czym mówię? a może już na nim pracujesz?
pracuję na innym programie i nic nie zmieniamkrysti pisze:nowy program na kształt pomostu sygnity wprowadza czy to jakiś obcy temat, że nie wiesz o czym mówię? a może już na nim pracujesz?
jak pracujesz na sygnity to masz pecha jak na innym to nie musisz mieniaćkrysti pisze:nowy program na kształt pomostu sygnity wprowadza czy to jakiś obcy temat, że nie wiesz o czym mówię? a może już na nim pracujesz?
a ty na jakim pracujesz skoro mówisz do nas że mamy pecha rozmawiałam z wieloma osobami odnośnie wielu programów i kazdy ma jakies wadynela81 pisze:jak pracujesz na sygnity to masz pecha jak na innym to nie musisz mieniaćkrysti pisze:nowy program na kształt pomostu sygnity wprowadza czy to jakiś obcy temat, że nie wiesz o czym mówię? a może już na nim pracujesz?
ale ja nigdzie nie napisałam że mój program nie ma wadGość pisze:rozmawiałam z wieloma osobami odnośnie wielu programów i kazdy ma jakies wady