wprowadzacie zmiany dobrowolnie? - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 2    [ Posty: 18 ]

Napisano: 11 sie 2015, 14:47

czy czekacie na ostatni moment, który nie wiem czy jest wyznaczony?. Podobno czas na wprowadzenie nowego programu jest do końca tego roku, ktoś też pisał, że przez rok możemy jeszcze używać aktualny program. Kto wie jak to jest naprawdę?
krysti

Napisano: 12 sie 2015, 7:53

krysti pisze:czy czekacie na ostatni moment, który nie wiem czy jest wyznaczony?. Podobno czas na wprowadzenie nowego programu jest do końca tego roku, ktoś też pisał, że przez rok możemy jeszcze używać aktualny program. Kto wie jak to jest naprawdę?
o czym ty mówisz? o jakiś zmianach?
nela81

Napisano: 12 sie 2015, 8:51

nowy program na kształt pomostu sygnity wprowadza czy to jakiś obcy temat, że nie wiesz o czym mówię? a może już na nim pracujesz?
krysti

Napisano: 12 sie 2015, 8:52

krysti pisze:nowy program na kształt pomostu sygnity wprowadza czy to jakiś obcy temat, że nie wiesz o czym mówię? a może już na nim pracujesz?
ja tez pierwsze slysze o tym co piszesz
masterm

Napisano: 12 sie 2015, 8:53

krysti pisze:nowy program na kształt pomostu sygnity wprowadza czy to jakiś obcy temat, że nie wiesz o czym mówię? a może już na nim pracujesz?
pracuję na innym programie i nic nie zmieniam
nela81

Napisano: 12 sie 2015, 8:54

jak pracujesz na sygnity to masz pecha jak na innym to nie musisz mieniać
nela81

Napisano: 12 sie 2015, 9:44

no to pytam tych co na sygnity pracują
krysti

Napisano: 12 sie 2015, 12:12

nela81 pisze:
jak pracujesz na sygnity to masz pecha jak na innym to nie musisz mieniać
a ty na jakim pracujesz skoro mówisz do nas że mamy pecha rozmawiałam z wieloma osobami odnośnie wielu programów i kazdy ma jakies wady
Gość

Napisano: 12 sie 2015, 12:14

Gość pisze:rozmawiałam z wieloma osobami odnośnie wielu programów i kazdy ma jakies wady
ale ja nigdzie nie napisałam że mój program nie ma wad :idea:
nela81

Napisano: 12 sie 2015, 12:15

ale że mamy pecha tak jakbyś miała szczęście że masz inny
Gość

Strona 1 z 2    [ Posty: 18 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x