wprowadzacie zmiany dobrowolnie? - Świadczenia rodzinne

Strona 2 z 2    [ Posty: 18 ]

Napisano: 12 sie 2015, 12:17

Gość pisze:ale że mamy pecha tak jakbyś miała szczęście że masz inny
no bo trochę tak jest, chociaż nie mówię że i w moim jakiś zmian nie będzie
nela81

Napisano: 12 sie 2015, 13:02

ludzie pytanie było proste wprowadzacie zmiany czy czekacie aż minie okres zasiłkowy?
krysti

Napisano: 12 sie 2015, 13:09

ja aktualizację już mam .. bez mojej wiedzy .. niespodzianka taka :D ...........ale chyba nie czekałabym długo z jej zainstalowaniem bo zaraz po nowym roku dwie kolejne zmiany ... pomału się oswajam z tym dziwadłem ;) :P :mrgreen:
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Napisano: 12 sie 2015, 13:11

A może ktoś ma "spis treści" do nowego programu tego niby na kształt pomostu coś co mamy w obecnym programie
czyli jak się po niem poruszać jak wprowadzać wniosek, obsługa procesu decyzyjnego
tak żeby poczytać zanim to cudo nam zainstalują
proszę wrzucić jak ktoś ma
Kśka

Napisano: 12 sie 2015, 13:14

raczej się nie da ... jak koleżanki z pomocy mają pomost to sobie pooglądaj .. ja juz zaczynam się z nim asymilować ale nie mogę się przyzwyczaić do tego, że tak wolniutko pracuje .. przeraża mnie wprowadzanie nowych wniosków w takim tempie .. 50 na dzień nie dam rady :mrgreen: :lol:
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Napisano: 12 sie 2015, 13:19

nie możliwe
nie mogę tylko zrozumieć dlaczego wprowadzają teraz zmiany wszystkie w raz
Boska

Napisano: 12 sie 2015, 13:39

Wprowadzają zmiany bo podobno taki wymóg ministerstwa, a tak w ogóle to jeżeli jest taki wymóg ministerstwa to czy inne programy do obsługi już są w tej jakiejś tam strukturze trójwarstwowej czy dopiero będą czy to tylko taki wymysł kolegów z sygnity aby kiedyś może zrobić sobie jakiś monopol
ensiferum

Napisano: 12 sie 2015, 14:26

ensiferum pisze: to czy inne programy do obsługi już są w tej jakiejś tam strukturze trójwarstwowej czy dopiero będą czy to tylko taki wymysł kolegów z sygnity aby kiedyś może zrobić sobie jakiś monopol
bardziej to drugie bo sygnity mocno ciśnie aby przejść na ich program, mój już jest w tej strukturze
nela81

Strona 2 z 2    [ Posty: 18 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x