WSPARCIE! Zepsuło pytanie o fundusze alimentacyjne

Wybrane tematy:
fundusz a spokrewniona rodzina zastętcza Art.209 a obcokrajowiec bez adresu cofniecie zatrzymania prawa jazdy Zwrot z US części kwoty tytułu wykonawczego Zgłoszenie do BIG KRZ - wniosek o założenie konta podmiotu i co dalej?
ODPOWIEDZ
laravente
Praktykant
Zajmuję się: PS
Kontakt:

WSPARCIE! Zepsuło pytanie o fundusze alimentacyjne

Post autor: laravente »

Hej ludzie, właśnie złożyłem wniosek o wizę startową i w tym pytaniu zamiast zaznaczyć nie, zaznaczyłem tak. Założyłem, że zapytałem, czy mam środki na koncie oszczędnościowym na pokrycie kosztów utrzymania, ale jest to prośba o fundusze od mojego organu zatwierdzającego.

Opłaciłem już opłaty aplikacyjne i IHS, czy jest coś, co mogę jakoś zrobić? Nie podałem jeszcze moich danych biometrycznych.
laravente
Praktykant
Zajmuję się: PS
Kontakt:

Re: WSPARCIE! Zepsuło pytanie o fundusze alimentacyjne

Post autor: laravente »

laravente pisze: 08 cze 2022, 9:43 Hej ludzie, właśnie złożyłem wniosek o wizę startową i w tym pytaniu zamiast zaznaczyć nie, zaznaczyłem tak. Założyłem, że zapytałem, czy mam środki na koncie oszczędnościowym na pokrycie kosztów utrzymania, ale jest to prośba o fundusze od mojego organu zatwierdzającego router login 192.168.l.l.

Opłaciłem już opłaty aplikacyjne i IHS, czy jest coś, co mogę jakoś zrobić? Nie podałem jeszcze moich danych biometrycznych.
I got this,..
ODPOWIEDZ