Hej ludzie, właśnie złożyłem wniosek o wizę startową i w tym pytaniu zamiast zaznaczyć nie, zaznaczyłem tak. Założyłem, że zapytałem, czy mam środki na koncie oszczędnościowym na pokrycie kosztów utrzymania, ale jest to prośba o fundusze od mojego organu zatwierdzającego.
Opłaciłem już opłaty aplikacyjne i IHS, czy jest coś, co mogę jakoś zrobić? Nie podałem jeszcze moich danych biometrycznych.
WSPARCIE! Zepsuło pytanie o fundusze alimentacyjne
-
- Praktykant
- Zajmuję się: PS
- Kontakt:
-
- Praktykant
- Zajmuję się: PS
- Kontakt:
Re: WSPARCIE! Zepsuło pytanie o fundusze alimentacyjne
I got this,..laravente pisze: 08 cze 2022, 9:43 Hej ludzie, właśnie złożyłem wniosek o wizę startową i w tym pytaniu zamiast zaznaczyć nie, zaznaczyłem tak. Założyłem, że zapytałem, czy mam środki na koncie oszczędnościowym na pokrycie kosztów utrzymania, ale jest to prośba o fundusze od mojego organu zatwierdzającego router login 192.168.l.l.
Opłaciłem już opłaty aplikacyjne i IHS, czy jest coś, co mogę jakoś zrobić? Nie podałem jeszcze moich danych biometrycznych.
Oprócz WSPARCIE! Zepsuło pytanie o fundusze alimentacyjne - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna przeczytaj również:
lista BIG i inne
procedura zwrotu prawa jazdy
Dłużnik w więzieniu
Zmiana w harmonogramie wypłat FA
Dłużnik zwrócił się o umorzenie egzekucji u komornika
zł/zł- wierzyciel traci rent rodz. zgłosił to teraz, a już jej nie ma od kwietnia
jaki DZ.U do Fa
Zaliczka alimentacyjna jak ściągnąć dług
Wywiad bez dokumentów - czy uznać za uchylającego się?
Czy to skuteczna egzekucja
Krajowy Rejestr Zadłużonych
czy wydać decyzję w sprawie uznania dłużnika za uchylającego sie od zobowiązań alimentacyjnych
Spłacony dłużnik
zł/zł- Komornik płaci różnicę dla wierzycielki!! Pomożecie?
Jak postąpić z dłużnkiem POMOCY
zobowiązanie do rejestracji w PUP a podjęcie zatrudnienia