współfinansowanie przez gminy - Stare tematy

Strona 1 z 3    [ Posty: 21 ]

Napisano: 26 kwie 2012, 19:27

Dla gmin zadanie współfinansowanie pobytu dziecka np.
w rodzinie zastepczej:

-

jak macie rozwiązany ten problem
~alka

Napisano: 26 kwie 2012, 23:53

masz na mysli odpłatność gmin za pobyt ich dzieci w wysokości 10% wydatkow na opiekę i wychownaie w pierwszym roku pobytu dzieci w pieczy?
~E.

Napisano: 27 kwie 2012, 12:27

Tak ,
~alka

Napisano: 27 kwie 2012, 13:08

odpłatność gmin za pobyt ich dzieci w wysokości 10% wydatkow na opiekę i wychownaie w pierwszym roku pobytu dzieci w pieczy -

czytałam ustawę a teraz nie pamiętam z czego to wynika .Jak możesz napisz mi . Dzięki i pozdrwaiam weekndowo!!
Ja osobiście nie mam długiego weekendu.
~alka

Napisano: 27 kwie 2012, 13:54

a co to za problem wystawiam noty ksiegowe załączam decyzje administracyjną w przypadku rodzin i gminy płaca i to wszystko
~Iza

Napisano: 27 kwie 2012, 22:44

`Iza

Kto u Ciebie wystawia noty? Pracownik merytoryczny,? Myślę , że powinnam wystawić notę z chwilą wydania Decyzji.
~alka

Napisano: 29 kwie 2012, 23:31

I co ww sprawie??
~alka

Napisano: 30 kwie 2012, 21:28

u mnie, ja pisze pismo, ktore otrzymuje gmina oraz osoba u mnie z ksiegowosci (pcpr) i to nasza ksiegowosc wystawia note i gminy placa; w pismie pisze ile-w jakiej wysokosci, za co gmina ma placic i za jaki okres
~E.

Napisano: 01 maja 2012, 23:22

U mnie not wystawia pracownik od rodzin
~dziunia

Napisano: 04 maja 2012, 9:33

ja jestem pracownikiem socjalnym i wystawiam noty, robię to tak: z chwilą otrzymania postanowienia Sądu wysyłam pismo do gmin że takie i takie dziecko z ich gminy zostało umieszczone i będą współfinansować pobyt. Jak wystawie już decyzję to robię notę księgową i dołączam kser decyzji i wysyłam do gmin.
~Iza

Strona 1 z 3    [ Posty: 21 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem