wstrzymanie dm
-
- Referent
- Zajmuję się: Kdr
- Kontakt:
wstrzymanie dm
Jak u Was wygląda wstrzymanie dodatku mieszkaniowego?
Mam pismo od zarządcy ze zalega za 2pełne miesiące oraz pismo od innego zarządcy ze zalega pełne 2 miesiące z dopiskiem ze robi mniejsze dopłaty do dm niż powinien-czy tez nalezy wstrzymac?
Mam pismo od zarządcy ze zalega za 2pełne miesiące oraz pismo od innego zarządcy ze zalega pełne 2 miesiące z dopiskiem ze robi mniejsze dopłaty do dm niż powinien-czy tez nalezy wstrzymac?
-
- VIP
- Zajmuję się: DM, DE
- Kontakt:
Re: wstrzymanie dm
ja bym wstrzymała
tylko najpierw wznawiam postępowanie czyli wysyłam zawiadomienie do wnioskodawcy, że mam informację od zarządcy...daję 7 dni na dostarczenia zaświadczenia że uregulował zaległości a jeśli nie doniesie wtedy wstrzymuję...wiem...wiem...pewnie i można od razu wstrzymać...tak z ustawy wynika...ale ja miałam odwołanie do SKO i kazali wznawiać postępowanie
tylko najpierw wznawiam postępowanie czyli wysyłam zawiadomienie do wnioskodawcy, że mam informację od zarządcy...daję 7 dni na dostarczenia zaświadczenia że uregulował zaległości a jeśli nie doniesie wtedy wstrzymuję...wiem...wiem...pewnie i można od razu wstrzymać...tak z ustawy wynika...ale ja miałam odwołanie do SKO i kazali wznawiać postępowanie

-
- Referent
- Zajmuję się: Kdr
- Kontakt:
A moge prosic o wzór takiego postanowienia 

-
- VIP
- Kontakt:
wysłałam tu prywatną wiadomość
-
- VIP
- Zajmuję się: DM DE
- Kontakt:
jesteś pewna, ze wznawiasz a nie wszczynasz?:-) pisze: 07 cze 2024, 9:50 ja bym wstrzymała
tylko najpierw wznawiam postępowanie czyli wysyłam zawiadomienie do wnioskodawcy, że mam informację od zarządcy...daję 7 dni na dostarczenia zaświadczenia że uregulował zaległości a jeśli nie doniesie wtedy wstrzymuję...wiem...wiem...pewnie i można od razu wstrzymać...tak z ustawy wynika...ale ja miałam odwołanie do SKO i kazali wznawiać postępowanie![]()

-
- VIP
- Kontakt:
Maxima pisze: 07 cze 2024, 11:53jesteś pewna, ze wznawiasz a nie wszczynasz?:-) pisze: 07 cze 2024, 9:50 ja bym wstrzymała
tylko najpierw wznawiam postępowanie czyli wysyłam zawiadomienie do wnioskodawcy, że mam informację od zarządcy...daję 7 dni na dostarczenia zaświadczenia że uregulował zaległości a jeśli nie doniesie wtedy wstrzymuję...wiem...wiem...pewnie i można od razu wstrzymać...tak z ustawy wynika...ale ja miałam odwołanie do SKO i kazali wznawiać postępowanie![]()
![]()

-
- Stażysta
- Zajmuję się: dm,de ,stypendia
- Kontakt:
czy mogę prosic o przesłanie takiego zawiadomienia pierwszy raz mam przypadek o zaleglości:-) pisze: 07 cze 2024, 9:50 ja bym wstrzymała
-
- VIP
- Kontakt:
wysłałam tu na prywatną wiadomośćdmalicja pisze: 29 lip 2024, 9:32czy mogę prosic o przesłanie takiego zawiadomienia pierwszy raz mam przypadek o zaleglości:-) pisze: 07 cze 2024, 9:50 ja bym wstrzymała
-
- Stażysta
- Zajmuję się: ŚR DM DE
- Kontakt:
Hej. Mogę prosić o zawiadomienie o wszczęciu postępowania. Pierwszy raz mam informację od zarządcy o zaległościach.
Podaje e-mail: [email protected]
Podaje e-mail: [email protected]
Oprócz wstrzymanie dm - Dodatki mieszkaniowe przeczytaj również:
Dodatek - pomocy dla nowicjuszki
Świadczenie ratownicze
termin wypłaty
KWH PILNE
część zajmowanego lokalu
DM wstrzymanie a później?
dochody
Dodatek mieszkaniwoy
zwrot dodatku od zarządcy