wszczęcie postępowania na 200zł - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 9 ]

Napisano: 17 sty 2014, 10:47

czy we wszczęciu postępowania należny podać ilość dni na wypowiedzenie się?
~Karolina

Napisano: 17 sty 2014, 10:54

w tym ja tak robie w jednym od razy wszczynam i wyznaczam termin do zapoznania sie...
~@@@

Napisano: 17 sty 2014, 10:56

a mogę prosić o wzór
~Karolina

Napisano: 17 sty 2014, 11:03

Jeszcze nierobo nie wszczelas postepowań?
Nie potrafisz prostego postepowanie bez zwloki poprowadzić, takiego samego jak poprzedni program?
Jakim cudem taka taki nieuk i nierobna został zatruniony do swiaczeń rodzinnych?
~ewelina

Napisano: 17 sty 2014, 11:04

spadaj!!!!!!!!!!!!!!!
~Karolina

Napisano: 17 sty 2014, 11:10

do pracy sie wez ciemniaku a nie na internecie siedzisz a ludzie czekaja na należne im świadczenia, których nie dostan a na czas bo taki nieuk i nieroba jak ty w polowie stycznia nie potrafi porostego postepowania administracyjnego wszczac
~ewelina

Napisano: 17 sty 2014, 11:25

ewelina ale dalas popalic, rzeczywiscie zastanawiam sie jak dostali sie do pracy na swiadczenia przeciez przyjecia sa na podstawie konkursow, nie wierze, że brak madrych i wyksztalconych chetnych do takiej pracy ale karolina jak widac ma chociaz jezyk w gebie
~hala

Napisano: 17 sty 2014, 11:30

A MOŻE DZIEWCZYNA ZACZĘŁA DOPIERO PRACĘ I CHCE SIE UPEWNIĆ , CO MOGĄ POMYŚLEC O NAS LUDZIE, KTÓRZY TO CZYTAJA SZCZEGÓLNIE PETENCI WSTYD MI ZA WAS
~- ja

Napisano: 17 sty 2014, 11:41

I dlatego ze \"dziewczyna zaczęła pracę \" to osoba potrzebujaca ma czekac kolejny miesiąc na wypłate prostego świadczenia?
To ma byc usprawiedliwienie dla niekompetencji i nieróbstwa? To ze sie przyjmuje do pracy osoby bez elementarnej wiedzy i kompetencji?
A co to obchodzi swiadczeniobiorce? Za to ma ponosic konsekwencje i czekac nie wiadomo ile az sie szanowny \"udzednik\" raczy douczyc?
Wy \"szanowni urzednicy\" juz kompletnie rozumów nie macie?
Wstyd to wam powinno być ze na tym forum popisujecie sie niekompetencją i ze własnie to czytają petenci. Wstyd za zenujace usprawiedliwienia własnej niekompetencji.
~ewelina

Strona 1 z 1    [ Posty: 9 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x