Wybory Prezydenckie 2010
Re: Wybory Prezydenckie 2010
Szanowna Pani Doktor Prawa Dzibar!!!
ZADZIWIASZ WSZYSTKICH LOGIKĄ SWOICH WYWODÓW.
ZADZIWIASZ WSZYSTKICH LOGIKĄ SWOICH WYWODÓW.
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
jakieś nieporozumienie pisałam wyrażnie, że odnosi sie to do Jaroslawa Kaczynskiego, a wy oczywiscie z wielka empatią czepiacie sie wszystkiego co napisze - wstyd, to nie ja zadziwiam to zadziwiaja ci ktorzy wyłapuja każdą nieuwagę lub literowke aby rozmowę sprowadzić na dno. KEŻELI ZABRZMIAŁO NIE TAK JAK MIAŁO BYC TO POPRAWIAM CHODZIŁO O JAROSLAWA KACZYŃSKIEGO U KTÓREGO WIDZĘ SPÓJNOŚĆ I KORELACJE TEORII Z PRAKTYKĄ 

Dzidka
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
https://wiadomosci.onet.pl/2174535,11,te ... ,item.html
dla mnie jest jasne, ze gdyby ubiegający sie o fotel prezydenta zrezygnowal z funkcji po prezydenta nie byłoby problemu 60 dni i ogloszenie kleski żywiolowej byłoby naturalną koleja rzeczy, ale wlaśnie takie problemy ( czytaj konflikt interesów).
dla mnie jest jasne, ze gdyby ubiegający sie o fotel prezydenta zrezygnowal z funkcji po prezydenta nie byłoby problemu 60 dni i ogloszenie kleski żywiolowej byłoby naturalną koleja rzeczy, ale wlaśnie takie problemy ( czytaj konflikt interesów).
Dzidka
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
c.d.wynikają z priorytetów kandydatow na prezydenta - warto na to zwracać uwage, bo to zaważy pewnie później co bedzie dla prezydenta najważniejsze ( forma czy treść)
Dzidka
ODPOWIEDZ W KOŃCU DZIBAR NA PYTANIA, KTÓRE WYNIKAJĄ Z TWOICH POSTÓW
2010-05-24 15:32
wysłane przez ~porząderk musi być dnia 2010-05-24 15:32:58
~porząderk musi być
Żeby był porządek należy odpowiedzieć, a nie zamylać
/////////////////////////////////////////////////////////////////
2010-05-24 12:03 Re: Wybory Prezydenckie 2010
wysłane przez ~MARTA dnia 2010-05-24 12:03:48
~MARTA
Dzibar, weź no się zastanów, co piszesz! Faktycznie odpowiedz redaktorowi GW, bo tego forum nie czyta.
Jaki to sztywny kręgosłup pozwala na elastyczne dostosowanie się do każdej funkcji? Właśnie to niespodziewane przystosowanie się jest omawiane w artukule. Czyli z tego co piszesz IV RP nie była dla wszystkich Polaków!!! A dla kogo!!!
[Wyslij odpowiedz]
[Wyslij odpowiedz]
DLA KOGO MIAŁA BYĆ IV RP?
2010-05-24 15:32
wysłane przez ~porząderk musi być dnia 2010-05-24 15:32:58
~porząderk musi być
Żeby był porządek należy odpowiedzieć, a nie zamylać
/////////////////////////////////////////////////////////////////
2010-05-24 12:03 Re: Wybory Prezydenckie 2010
wysłane przez ~MARTA dnia 2010-05-24 12:03:48
~MARTA
Dzibar, weź no się zastanów, co piszesz! Faktycznie odpowiedz redaktorowi GW, bo tego forum nie czyta.
Jaki to sztywny kręgosłup pozwala na elastyczne dostosowanie się do każdej funkcji? Właśnie to niespodziewane przystosowanie się jest omawiane w artukule. Czyli z tego co piszesz IV RP nie była dla wszystkich Polaków!!! A dla kogo!!!
[Wyslij odpowiedz]
[Wyslij odpowiedz]
DLA KOGO MIAŁA BYĆ IV RP?
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
jak umiałam tak odpowiedziałam i wydaje mi sie,że dosyć jasno dla kogoś kto chce zrozumieć - natomiast nękać się nie da i nie mam zamiaru reagować na wpisy zdziwionego jeszcze bradziej, kiedy już ze zdziwienia otworzą sie jemu oczy to w koncu sam zrozumie. Niektórzy musza odbic sie od dna aby cos zrozumieć
Dzidka
dzibar, a może w końcu weźmiesz odpowiedzialność za to co piszesz? Wypisujesz co Ci ślina na język (nie gęsi) przyniesie, a potem odkręcasz kota ogonem. Wygłaszasz doktryny, apele z uzasadnieniem, które budzą kontrowersje. Na pytania szczegółowe nie masz zwyczaju odpowiedzieć inaczej jak:
2010-05-25 09:36 Re: Wybory Prezydenckie 2010
wysłane przez dzibar dnia 2010-05-25 09:36:15
dzibar
nowy
jak umiałam tak odpowiedziałam i wydaje mi sie,że dosyć jasno dla kogoś kto chce zrozumieć - natomiast nękać się nie da i nie mam zamiaru reagować na wpisy zdziwionego jeszcze bradziej, kiedy już ze zdziwienia otworzą sie jemu oczy to w koncu sam zrozumie. Niektórzy musza odbic sie od dna aby cos zrozumieć
[Wyslij odpowiedz]
SAMA ODBIJ SIĘ W KOŃCU OD DNA
2010-05-25 09:36 Re: Wybory Prezydenckie 2010
wysłane przez dzibar dnia 2010-05-25 09:36:15
dzibar
nowy
[Wyslij odpowiedz]
SAMA ODBIJ SIĘ W KOŃCU OD DNA
Dzibar, nie dyskutuj z nimi. Rzeczywiście zaplątałaś się nieco w swoich wywodach ale trzeba dużo złej woli, żeby nie zrozumieć o co ci chodziło.
Takie metody stosuje PR PO, jakimi w tej chwili ciebie tutaj zapędzili do kąta. Tacy ludzie zawsze skupiają się na kwestiach drugorzędnych, nie istotnych dla sprawy by w ten sposób odwrócić uwagę od prawdziwego problemu lub od jego istoty. Nie pozwól im na odchodzenie od meritum sprawy poprzez tłumaczenie się. Tłumaczy się winny, nie myli się wyłącznie ten kto nic nie robi.
Takie metody stosuje PR PO, jakimi w tej chwili ciebie tutaj zapędzili do kąta. Tacy ludzie zawsze skupiają się na kwestiach drugorzędnych, nie istotnych dla sprawy by w ten sposób odwrócić uwagę od prawdziwego problemu lub od jego istoty. Nie pozwól im na odchodzenie od meritum sprawy poprzez tłumaczenie się. Tłumaczy się winny, nie myli się wyłącznie ten kto nic nie robi.
Oprócz Wybory Prezydenckie 2010 - HYdE PaRK przeczytaj również:
MOPS w Gdańsku
czy dalej bedzie juz tylko gorzej?
jest na co popatrzec
błagam opomoc
Oaza Spokoju Projekt
jak to jest z tym wywiadem alimentacyjnym?
RPO
coś innego
Każdy Polak będzie miał chipa?
REWOLUCJA w MOPS GDAŃSK
do Panów
przymarzanie, zasypanie, odśnieżanie
przystojny prawnik
milosc
Stan Wojenny: Grudzień 1981
takie mamy czasy ja juz nie nadązam stary jestem