Wybory Prezydenckie 2010

Wybrane tematy:
coś pozytywnego Dobra książka
ODPOWIEDZ
~do dzibar

Re: Wybory Prezydenckie 2010

Post autor: ~do dzibar »

Piszesz, że \"Jezus w swych naukach nie potępia przecież grzeszników tylko ich postepowanie\" czy to znaczy, że sądy mają skazywać czyny a nie tych co karalne czyny popełniają?
Lepper i jego kumpel nie powinni staną przed sądem, rozprawa winna być w sprawie popełnionych czynów, a nie wobec nich?
~coraz bardziej zdziwiony

Post autor: ~coraz bardziej zdziwiony »

010-05-26 10:06 Re: Wybory Prezydenckie 2010
wysłane przez dzibar dnia 2010-05-26 10:06:42

dzibar

nowy
Olo samo życie, dobrze, ze głośno i odważnie o tym mówimy co budzi nasz niesmak.....Polacy nie gęsi...........wiekszosc Polaków ma sztywny kręgoslup moralny, wiekszosc deklaruje też, ze sa katolikami, a Jezus w swoich naukach nie potepia przecież grzeszników tylko ich postepowanie

NO ta wiekszość to wyglada tak
Frekwencja w wyborach prezydenckich :
35% i coś tam uprawnionych
z tego ok. 30% (ca 8 mnl) na prawdziwego Polaka - o to i wiekszośc zę zdecydowanej mniejszości - a te 65% uprawnionych to zdecydowanna mniejszość bez kręgosłupa.
I tak sie wybiera Prawdziwego Polaka z moralnym kręgosłępem na Prezydenta RP Najjaśniej Nam Panującej
dzibar
Specjalista
Zajmuję się:
Kontakt:

Re: odpowiedź do 15:39

Post autor: dzibar »

chciałam przez to powiedzieć, że przeciwników się w Polsce nie zabija tylko krytykuje ich niestosowne zachowanie, a jak popełnią przestępstwo to zgodnie z prawem sadzi - w to wierze, a czas moja wiarę zweryfikuje. Tak czy inaczej w takiej Polsce chcialabym mieszkać,straszne by bylo gdybym miała sie przekonać, że myliłam sie i są tacy ktorzy po trupach dochodza do celu i wlaśnie dlatego tak wazne jest dokladne poznanie kandydatów na tych, którym dajemy wotum zaufania i pozwalamy sie reprezentować
Dzidka
dzibar
Specjalista
Zajmuję się:
Kontakt:

Dzidka
dzibar
Specjalista
Zajmuję się:
Kontakt:

Dzidka
dzibar
Specjalista
Zajmuję się:
Kontakt:

Dzidka
dzibar
Specjalista
Zajmuję się:
Kontakt:

https://wiadomosci.onet.pl/2176290,327,d ... ,item.html
Polacy nie gęsi.....................
Dzidka
~coraz bardziej zdziwiony

Post autor: ~coraz bardziej zdziwiony »

a co ma \"3\" do wyborów?

Ale sonda na tym linku jest fajna!
~ala

Post autor: ~ala »

\"...Na pytanie dlaczego nie konsultował tej decyzji wcześniej chociażby z PSL odparł pytaniem: dlaczego mam konsultować moje decyzje?\"

Jak myślicie, kto to powiedział? Kandydat na prezydenta Komorowski. Tak, tak. To ten sam, który ze współpracy zrobił sztandarową autoreklamę. Ten sam, który zarzucał Lechowi Kaczyńskiemu brak konsultacji i nieliczenie się z rządem. Jak dobrze, że pan marszałek ma \"szansę\" pokazać swoje prawdziwe oblicze.

Dzięki jego chwili szczerości wiemy, jak ta współpraca będzie faktycznie wyglądała.

Brawo panie p.o. PO. Oj, będziemy przecierać oczy ze zdumienia, tylko szkoda, że będziemy to musieli robić aż przez 5 lat.
dzibar
Specjalista
Zajmuję się:
Kontakt:

Dzidka
ODPOWIEDZ