Wybory Prezydenckie 2010
Re: Wybory Prezydenckie 2010
Bardzo rzadko zgadzam się z posłem Zemke ale tym razem polecam jego uwagi na temat wypowiedzi publicznej Tu.ska i Komor.owskiego i zagrożeń z tego wynikających.
Tym razem schizo.frenia to jest po stronie tych, którzy w kwietniu zdecydowali o zwiększeniu naszego udziału militarnego w Afganistanie. Wybacz ale w ciągu niespełna miesiąca nie wydarzyło się nic takiego, co mogłoby spowodować tak id.iot.yczne publiczne wystąpienia najważniejszych osób w państwie. Oczywiście nic poza spadającym poparciem dla kandydatury Komor.owskiego. To pokazuje, że interes jednego człowieka i jednej partii jest ważniejszy od dobra ogólnego. Tak to odbieram.
Złej sprawy bronisz zwolenniku P.O i jesteś zaślepiony, jakbyś był członkiem jakiejś sekty.
Tym razem schizo.frenia to jest po stronie tych, którzy w kwietniu zdecydowali o zwiększeniu naszego udziału militarnego w Afganistanie. Wybacz ale w ciągu niespełna miesiąca nie wydarzyło się nic takiego, co mogłoby spowodować tak id.iot.yczne publiczne wystąpienia najważniejszych osób w państwie. Oczywiście nic poza spadającym poparciem dla kandydatury Komor.owskiego. To pokazuje, że interes jednego człowieka i jednej partii jest ważniejszy od dobra ogólnego. Tak to odbieram.
Złej sprawy bronisz zwolenniku P.O i jesteś zaślepiony, jakbyś był członkiem jakiejś sekty.
a jak ty wszystko wiesz? zwolenniczko czego? wg mnie, gdyby tak powiedział Kaczyński czy Olechowski - też bym tak napisał. Tylko krowa nie zmienia poglądów, a Polacy nie gęsi...
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
a kto to używa bez cytatu wcześniej użytego przeze mnie powiedzenia? czyżby jakieś sugestie?
Dzidka
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
https://wybory.onet.pl/prezydenckie-2010 ... lnosc.html
dlatego nie bede glosowala na Pana Komorowskiego ponieważ uważam, ze nie powinien być prezydentem ten u kogo nie ma spójności i który nie szanuje zasad obowiązujących i uzgodnień uważając, że wszystkie chwyty dozwolone
dlatego nie bede glosowala na Pana Komorowskiego ponieważ uważam, ze nie powinien być prezydentem ten u kogo nie ma spójności i który nie szanuje zasad obowiązujących i uzgodnień uważając, że wszystkie chwyty dozwolone
Dzidka
myśl sobie co chcesz, głosuj na kogo chcesz wszak Polacy nie gęsi i swój rozum mają
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Dzidka
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
z całym szacunkiem dla Pana Profesora Bartoszewskiego, ale to On powinien się uszczypnąć w zadek mówiąc o sloganie na oczywistość oczywistą - nieraz mam sobie do zarzucenia kolokwializm, ale jak slysze takie wywody z ust profesora to wybaczam sobie wszystkie grzechy w tej kwestii
Dzidka
Bartoszewski to nadęty bufon odcięty od rzeczywistości. Człowiek, który nie ma naulowego tytułu profesora ale pozwala tak tytułować się. Człowiek, który mówi o wartościach, zgodzie, jedności i miłości językiem, który ubliża milionom Polaków jest nikim moralnie. Posady, ordery, tytuły, uśmiechy ...
To prawda, że los doświadczył Bartoszewskiego okrutnie. Widać, że te doświadczenia bardzo go poraniły. Wielu z tych ludźi nigdy nie potrafiło już normalnie żyć.
To prawda, że los doświadczył Bartoszewskiego okrutnie. Widać, że te doświadczenia bardzo go poraniły. Wielu z tych ludźi nigdy nie potrafiło już normalnie żyć.
Oprócz Wybory Prezydenckie 2010 - HYdE PaRK przeczytaj również:
MOPS w Gdańsku
czy dalej bedzie juz tylko gorzej?
jest na co popatrzec
błagam opomoc
Oaza Spokoju Projekt
jak to jest z tym wywiadem alimentacyjnym?
RPO
coś innego
Każdy Polak będzie miał chipa?
REWOLUCJA w MOPS GDAŃSK
do Panów
przymarzanie, zasypanie, odśnieżanie
przystojny prawnik
milosc
Stan Wojenny: Grudzień 1981
takie mamy czasy ja juz nie nadązam stary jestem