Wybory Prezydenckie 2010
Re: Wybory Prezydenckie 2010
takiego piona jak Napieralski, to już dawno nie było na scenie.
Trzeba stracić instynkt samozachowawczy, żeby zagłosowac na Napieralskiego. Albo wystarczy być w SLD.
Trzeba stracić instynkt samozachowawczy, żeby zagłosowac na Napieralskiego. Albo wystarczy być w SLD.
Łukaszu witamy na forum
ANKIETA POLICZONA!!!!!!!
jak olo
pies Pawłowa - akcja - reakcja
Dobry piesek!!!!!!
ANKIETA POLICZONA!!!!!!!
jak olo
pies Pawłowa - akcja - reakcja
Dobry piesek!!!!!!
partia speców od ogłaszania cudów już miała okazję się przekonaĆ 5 lat temu, jak im sondaże oczy mydliły. Historia lubi się powtarzać. Jeden już sobie na bilbordach wyborczych napisał nawet \"prezydent TUSK\" (bezczelny!) - i jak widać zostało to tylko w jego niespełnionej nadzieji i chorej ambicji. Drugi też popłynie - ale zawsze w przyszłości będzie się mógł pochwalić, że był p.o. - to \"prawie\" robi wielką różnicę. Sadzę, że wybory pokażą raz na zawsze, że z obłudą trzeba skończyć - także tą w wykonaniu p.o. z PO.
mać jego cacana
mać jego cacana
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
POKORNA TO JA JESTEM TYLKO WOBEC BOGA, a rzeczowo: wobec ludzi staram się być rzetelna, sumienna, honorowa z godnoscią znosić niewygody systemu i w miarę możliwości udogadniac go i zmieniać na miarę moich sił oczywiście z godnoscią.
Czyż nie jest znamienne, że w XXI wieku na forum pracownikow socjalnych ktoś domaga sie odpowiedzi od specjalisty pracy socjalnej zarzucając jej brak wiarygodności bo wszem i wobec ogłasza, że jest od dwoch tygodni pozbawiona prądu bo nie starczyło na odsetki i czeka na następne świadczenie rehabilitacyjne? Czy to jest przypadek, ze w roku ubóstwa pracownik socjalny pokornie z rozstrojem zdrowia zamiast pisać projekty sądzie się w dwoch sądach o mobbing i niezgodne z prawem zwolnienie z pracy? Odpowiedźcie sobie na to pytanie ja bedziecie szli do urn wyborczych. Bo ja tylko chcialam byc najlepszym pracownikiem socjalnym jakim moge byc - nie lepszym od kogoś innego, ale najlepszym jakim ja sama moge byc- czyli rzetelnym, sumiennym, dobrze wykształconym. Co dostałam? Nie to nie jest skarga, ja to pisze ku przestrodze, abyśmy w końcu podejmowali słuszne wybory i nie rozczulali sie nad sobą. Ja glosuje na Jaroslawa Kaczyńskiego bo w niego wierze i wierzę, pomoże wydźwignać kraj z marazmu w jakim teraz żyje 2/3 ludności
Czyż nie jest znamienne, że w XXI wieku na forum pracownikow socjalnych ktoś domaga sie odpowiedzi od specjalisty pracy socjalnej zarzucając jej brak wiarygodności bo wszem i wobec ogłasza, że jest od dwoch tygodni pozbawiona prądu bo nie starczyło na odsetki i czeka na następne świadczenie rehabilitacyjne? Czy to jest przypadek, ze w roku ubóstwa pracownik socjalny pokornie z rozstrojem zdrowia zamiast pisać projekty sądzie się w dwoch sądach o mobbing i niezgodne z prawem zwolnienie z pracy? Odpowiedźcie sobie na to pytanie ja bedziecie szli do urn wyborczych. Bo ja tylko chcialam byc najlepszym pracownikiem socjalnym jakim moge byc - nie lepszym od kogoś innego, ale najlepszym jakim ja sama moge byc- czyli rzetelnym, sumiennym, dobrze wykształconym. Co dostałam? Nie to nie jest skarga, ja to pisze ku przestrodze, abyśmy w końcu podejmowali słuszne wybory i nie rozczulali sie nad sobą. Ja glosuje na Jaroslawa Kaczyńskiego bo w niego wierze i wierzę, pomoże wydźwignać kraj z marazmu w jakim teraz żyje 2/3 ludności
Dzidka
i pytanie - co to jest? odp. dzibar z innego postu
2010-06-18 22:57
Re: Reaktywacja PTPS
wysłane przez dzibar dnia 2010-06-18 22:57:21
dzibar
nowy
POKORNA TO JA JESTEM TYLKO WOBEC BOGA, a rzeczowo: wobec ludzi staram się być rzetelna, sumienna, honorowa z godnoscią znosić niewygody systemu i w miarę możliwości udogadniac go i zmieniać na miarę moich sił oczywiście z godnoscią.
2010-06-18 22:57
Re: Reaktywacja PTPS
wysłane przez dzibar dnia 2010-06-18 22:57:21
dzibar
nowy
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
To są ważne wybory także - a może przede wszystkim - dla pomocy społecznej, bo teraz się okaże czy dalej będą równi i równiejsi wobec prawa czy też będzie sprawiedliwie co nie znaczy równo ( a wiec każdemu wg zasług). Życzę nam wszystkim abyśmy wybrali najlepszego kandydata, który sprosta temu urzędowi, od tych wyborów zależy nasza przyszłość na następne lata
Dzidka
Godzinę tamu - i żadnej reakcji w obronie
2010-06-18 22:39
wysłane przez ~+/- dnia 2010-06-18 22:39:45
~+/-
A oto co pan JK mówił o składce zdrowotnej tak samo jak o dopłatach z UE
Się mija z prawdą(co czyni permanentnie) albo nie zna realiów tego świata
uwaga na daty - 2 czerwca 2010 - Bydgoszcz
wysłane przez ~znalezione w sieci dnia 2010-06-03 15:37:39
~znalezione w sieci
\"Kandydat na prezydent twierdził, że zarzucony przez rząd Donalda Tuska program ministra Religi był błędem. Zdaniem Jarosława Kaczyńskiego zwiększenie składki zdrowotnej z 4 do 6 procent jest koniecznością: - To jedyna droga do rozwiązania problemów służby zdrowia. \" Jarosław Kaczyński (2 czerwca 2010 - Bydgoszcz)
źródło:
https://www.pomorska.pl/apps/pbcs.dll/ar ... /428511395
i prawda
Składka na ubezpieczenie zdrowotne
W 2010 r. składka na ubezpieczenie zdrowotne wynosi 9%.
Wszystkie zasadnicze uregulowania prawne dotyczące ubezpieczeń zdrowotnych, a więc i wysokość składki na ubezpieczenie zdrowotne określone zostały w ustawie z 27 sierpnia 2004 r. o świadczeniach opieki zdrowotnej finansowanych ze środków publicznych (Dz.U. z 2008 r., nr 164, poz. 1027 z późn.zm.)
Poprzednio obowiązująca wysokość składki na ubezpieczenie zdrowotne wynosiła 7,75% (do 31 grudnia 2002 r.), 8% (do 31 grudnia 2003 r.), 8,25% (do 31 grudnia 2004 r.), 8,5% (do 31 grudnia 2005 r.), 8,75% (do 31 grudnia 2006 r.), 9% (do 31 grudnia 2007 r.) i 9% (do 31 grudnia 2008 r.).
źródło
https://wip.pl/ubezpieczenia/skladka-na- ... 276,0.html
Bez komentarza.
2010-06-18 22:39
wysłane przez ~+/- dnia 2010-06-18 22:39:45
~+/-
A oto co pan JK mówił o składce zdrowotnej tak samo jak o dopłatach z UE
Się mija z prawdą(co czyni permanentnie) albo nie zna realiów tego świata
uwaga na daty - 2 czerwca 2010 - Bydgoszcz
wysłane przez ~znalezione w sieci dnia 2010-06-03 15:37:39
~znalezione w sieci
\"Kandydat na prezydent twierdził, że zarzucony przez rząd Donalda Tuska program ministra Religi był błędem. Zdaniem Jarosława Kaczyńskiego zwiększenie składki zdrowotnej z 4 do 6 procent jest koniecznością: - To jedyna droga do rozwiązania problemów służby zdrowia. \" Jarosław Kaczyński (2 czerwca 2010 - Bydgoszcz)
źródło:
https://www.pomorska.pl/apps/pbcs.dll/ar ... /428511395
i prawda
Składka na ubezpieczenie zdrowotne
W 2010 r. składka na ubezpieczenie zdrowotne wynosi 9%.
Wszystkie zasadnicze uregulowania prawne dotyczące ubezpieczeń zdrowotnych, a więc i wysokość składki na ubezpieczenie zdrowotne określone zostały w ustawie z 27 sierpnia 2004 r. o świadczeniach opieki zdrowotnej finansowanych ze środków publicznych (Dz.U. z 2008 r., nr 164, poz. 1027 z późn.zm.)
Poprzednio obowiązująca wysokość składki na ubezpieczenie zdrowotne wynosiła 7,75% (do 31 grudnia 2002 r.), 8% (do 31 grudnia 2003 r.), 8,25% (do 31 grudnia 2004 r.), 8,5% (do 31 grudnia 2005 r.), 8,75% (do 31 grudnia 2006 r.), 9% (do 31 grudnia 2007 r.) i 9% (do 31 grudnia 2008 r.).
źródło
https://wip.pl/ubezpieczenia/skladka-na- ... 276,0.html
Bez komentarza.
a może ma rację \"Nikt nie będzie nam wmawiał, że białe to białe a czarne to czarne\" i kto to powiedział.
Może podwyższy z 9% do 6% - jestem za i ma mój głos \"za a nawet przeciw\"
Może podwyższy z 9% do 6% - jestem za i ma mój głos \"za a nawet przeciw\"
Oprócz Wybory Prezydenckie 2010 - HYdE PaRK przeczytaj również:
MOPS w Gdańsku
czy dalej bedzie juz tylko gorzej?
jest na co popatrzec
błagam opomoc
Oaza Spokoju Projekt
jak to jest z tym wywiadem alimentacyjnym?
RPO
coś innego
Każdy Polak będzie miał chipa?
REWOLUCJA w MOPS GDAŃSK
do Panów
przymarzanie, zasypanie, odśnieżanie
przystojny prawnik
milosc
Stan Wojenny: Grudzień 1981
takie mamy czasy ja juz nie nadązam stary jestem