Wybory Prezydenckie 2010

Wybrane tematy:
coś pozytywnego Dobra książka
ODPOWIEDZ
~piotrek

Re: Wybory Prezydenckie 2010

Post autor: ~piotrek »

Powinni podać gazetę do sądu!
~do lewaczka zadąjcego pytania

Post autor: ~do lewaczka zadąjcego pytania »

Przyganiał kocioł garnkowi:

\"Film LiD o rządzie Tuska: 100 dni niespełnionych obietnic

100 dni niespełnionych obietnic - tak pierwsze trzy miesiące pracy rządu Donalda Tuska ocenia koalicja Lewica i Demokraci. Od piątku, na stronie internetowej klubu LiD można obejrzeć krótki film, podsumowujący pierwszy okres rządu koalicji PO-PSL.

Film ma zostać zaprezentowany na niedzielnej konferencji prasowej LiD na temat 100 dni rządu Tuska.

\"Chcemy w taki bardzo przystępny sposób pokazać wielkie oszustwo Donalda Tuska\" - powiedział PAP sekretarz generalny SLD Grzegorz Napieralski. Jak dodał, LiD chce, za pośrednictwem internetu, dotrzeć z filmem do jak największej liczby - zwłaszcza młodych - ludzi. ...\"
~z GW

Post autor: ~z GW »

Sondaż: rząd Tuska nie realizuje obietnic wyborczych
mip, PAP

2009-11-13, ostatnia aktualizacja 2009-11-13 21:00

37 proc. respondentów uważa, że po dwóch latach działania rząd Donalda Tuska zasługuje na \"tróję\" w szkolnej skali ocen; ponad dwie trzecie Polaków (68 proc.) uznało, że gabinet PO-PSL nie realizuje przedwyborczych obietnic - wynika z sondażu TNS OBOP dla TVP. ...
~olo

Post autor: ~olo »

To prawda, że rządowi Kaczyńskiego nie udało spełnić się wszystkich obietnic, choćby przez skrócenie kadencji i nowe wybory.

Ale też prawdą jest, że Jarosław Kaczyński nigdy nie poszedł do sądu by zaprzeć się, swoich obietnic!

Niezrealizowanie jakichś obietnic można zawsze wytłumaczyć jakoś obiektywnymi uwarunkowaniami ale udawanie greka w takiej sytuacji charakteryzuje człowieka o braku odwagi cywilnej, niezdolnego do wzięcia na siebie odpowiedzialności także za ewentualne porażki.
~łoł

Post autor: ~łoł »

Wystarczy zadawać pytania jak ~ pytanie? i już wszyscy przyklejają łatki !!!!!!!!!

A znacie ~ pytanie? bo ja nie i nie wiem jakie sa jego poglady jadni uznali że \"lawaczek\" a inni że\"przyjacciel Komoriowskiego\" - jakie to wszystko proste i jednoznaczne baranki!!!!!!!!
~:)

Post autor: ~:) »

Idź do sądu, niech wyda wyrok, że nie jesteś ani przyjacielem \"Komoriowskiego\" ani \"lawaczek\".

Twój wpis został wylosowany. W nagrodę otrzymujesz fraszkę:

Jeśli nie grzeszysz,
jako mi powiadasz,
czego się, miła,
tak często spowiadasz?
~z netu

Post autor: ~z netu »

Stefan Niesiołowski (PO) o G. Napieralskim i Lewicy kiedyś:

To była klęska Lewicy, to była klęska SLD, to jest klęska obłudnych załganych hipokrytów, ludzi podłych którzy pozostawili telewizję w rękach Urbańskiego, Czabańskiego, Targalskiego, Wildsteina. Którzy pozostawili publicystykę polityczną - bo o nich mówię - na poziomie niektórych audycji stanu wojennego. Jak smie ten obrzydliwy hipokryta, ten obłudnik Napieralski mówić, że nie dali legitymacji partyjnej...A co, pan Urbański to nie jest legitymacja partyjna? A to co jest teraz? A Pospieszalski? A cały ten lizusowski spektakl PISowski - to nie jest legitymacja partyjna? My - Platforma Obywatelska - żadnych rozmów z panem Napieralskim prowadzić nie będziemy. (...) Polski Zapatero - podobnie jak jego hiszpański odpowiednik - kłamie, dlatego mówię - z tym zakłamanym hipokrytą nie mamy przyjemności rozmawiać na żaden temat. Ja jestem wogóle przeciwnikiem rozmów z tymi ludźmi - dość tego. Skończyło się.(...) Ja nie widzę sensu wogóle... Z Napieralskim? Ale o czym? Z człowiekiem, który nawet jak śpi to kłamie. Napieralski jak śpi to kłamie, więc rozmowa z nim jest stratą czasu.(...)

https://www.youtube.com/watch?v=o-nzEBqx ... r_embedded

Stefan Niesiołowski (PO) o G. Napieralskim i Lewicy dziś:

Sądzę, że elektorat lewicy wie co to były rządy pana Kaczyńskiego, pamięta o pomyśle PiS o delegalizacji lewicy, pamięta o śmierci św. pamięci Barbary Blidy, aresztach wydobywczych i o spektaklu w wykonaniu Ziobry. (...) Z wieloma jestem od dawna w parlamencie; dwadzieścia lat, wiele kadencji. W polityce nie można się obrażać, nie można czuć niechęci. Jesteśmy w stanie dyskutować. Z lewicą powinniśmy, takie rozmowy na pewno będą.

https://www.tvn24.pl/-1,1661655,0,1,z-le ... omosc.html
~;;)

Post autor: ~;;) »

nic tylko kłamstwo
dzibar
Specjalista
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: dzibar »

https://www.youtube.com/watch?v=o-nzEBqx ... r_embedded
no nic dodać nic ująć, ta mowa ciała, wyraz ust - naprawde polityka miłości
Dzidka
dzibar
Specjalista
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: dzibar »

https://wybory.onet.pl/prezydenckie-2010 ... lnosc.html

wiara czyni cuda, a ja wierzę i w to, że Rosjanie są w gruncie rzeczy do rzeczy jak i w to, ze Jarosław Kaczyński lepiej się z Nimi dogada niż P.Komorowski. Dlaczego, dlatego, ze jest po prostu człowiekiem spójnym.
Dzidka
ODPOWIEDZ