Wybory Prezydenckie 2010
Re: Wybory Prezydenckie 2010
ale dzibar nic innego nie potrafi, tylko wieszczyć zagładę państwa pod rządami innymi niż jarkacza...
A ty widocznie nic innego nie potrafisz, jak tylko być prowokatorem. Ty też już skończ ten temat.
średniostary nie jest prowokatorem tylko ma coś takiego jak ROZUM - innym nieznany!!!!
Bardzo ładnie ado, ale dlaczego włazisz średniostaremu do tyłka bez masła? Czyżby osobnik posiadający ROZUM nie był w stanie sam za siebie odpowiadać?
Czy ROZUM wam podpowiada, że należy podgrzewać temat aby nie wygasł?
Nie wiem czy jest się czym przechwalać, bo pani Krzywonos podobno także go posiada i L. Wałęsa i J. Palikot a nawet Z. Chlebowski i cała reszta.
Istotą nie jest samo posiadanie ROZUMU lecz używanie go do samodzielnego myślenia, a to już nie każdy potrafi.
Czy ROZUM wam podpowiada, że należy podgrzewać temat aby nie wygasł?
Nie wiem czy jest się czym przechwalać, bo pani Krzywonos podobno także go posiada i L. Wałęsa i J. Palikot a nawet Z. Chlebowski i cała reszta.
Istotą nie jest samo posiadanie ROZUMU lecz używanie go do samodzielnego myślenia, a to już nie każdy potrafi.
po co ada miałaby komukolwiek wchodzić i to gdziekolwiek -
a rozum podobno posiadają także Jarosław Kaszyński, Szczypińska, Macierewicz i paru innych pisowców i podobno także z niego (rozumu ) nie korzystają.
a rozum podobno posiadają także Jarosław Kaszyński, Szczypińska, Macierewicz i paru innych pisowców i podobno także z niego (rozumu ) nie korzystają.
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Oprócz Wybory Prezydenckie 2010 - HYdE PaRK przeczytaj również:
MOPS w Gdańsku
czy dalej bedzie juz tylko gorzej?
jest na co popatrzec
błagam opomoc
Oaza Spokoju Projekt
jak to jest z tym wywiadem alimentacyjnym?
RPO
coś innego
Każdy Polak będzie miał chipa?
REWOLUCJA w MOPS GDAŃSK
do Panów
przymarzanie, zasypanie, odśnieżanie
przystojny prawnik
milosc
Stan Wojenny: Grudzień 1981
takie mamy czasy ja juz nie nadązam stary jestem