Wybory Prezydenckie 2010
Re: Wybory Prezydenckie 2010
No jeśli jesteś przekonana, że Dorn i Marcinkiewicz odeszli sami to nie mamy o czym rozmawiać. Marcinkiewicz sam zrezygnował z premiera mimo, że cieszył się b.dużym poparciem!!!!!!!!!!!
Dzibar fałszujesz fakty i dlatego źle widzisz rzeczywistość
Dzibar fałszujesz fakty i dlatego źle widzisz rzeczywistość
Ciekawe czy informacja, ktora od kilku dni krąży po necie o współpracy Palikota z komunistycznym aparatem nie jest już początkiem nagonki. Nie ma nic milszego, jak to gdy myśliwy staje się zwierzyną łowną. Mam nadzieję, że Palikot za swoją podłość zapłaci z nawiązką.
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
~glenda oboje wiemy, że obłuda w tej partii jest tak wielka, że wszystkie chwyty sa dozwolone, to partia bez zasad z której wykluwaja się brzydkie kaczątka, ktore moga byc kiedyś łabedziami polityki, ale czy o to chodzi abyśmy ich podziwiali za wyglad czy też chodzi o to aby byli oni liderami, ktorzy dają przykład do nasladowania ( w przypadku pana Palikota - dziekuję za taki przyklad - szkoda tylko, że tyle przykrości musiało spotkać innych polityków i szkoda, ze decydujacego zdania jednak nie miał tutaj Premier bo to też świadczy dobitnie o jego postawie).
~do dzibar; odsunięcie od władzy jeżeli taki jest interes partii nie musi się wiazać z odejściem z partii, nic nie fałszuję bo jedno nie zaprzecza drugiemu. Tak jak w przypadku Palikota - on ma juz swoją ugruntowaną pozycje w spoleczeństwie, tak i Marcinkiewicz
mógl się kojarzyć z partia PiS, a może też być politykiem z wolnej stopy - tak ja to postrzegam. Partie polityczne maja swoich liderów i albo godzimy sie na ich program i staramy się z liderami wspolpracować, albo zakladamy własne partie. To demokratyczny kraj
~do dzibar; odsunięcie od władzy jeżeli taki jest interes partii nie musi się wiazać z odejściem z partii, nic nie fałszuję bo jedno nie zaprzecza drugiemu. Tak jak w przypadku Palikota - on ma juz swoją ugruntowaną pozycje w spoleczeństwie, tak i Marcinkiewicz
mógl się kojarzyć z partia PiS, a może też być politykiem z wolnej stopy - tak ja to postrzegam. Partie polityczne maja swoich liderów i albo godzimy sie na ich program i staramy się z liderami wspolpracować, albo zakladamy własne partie. To demokratyczny kraj
Dzidka
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
~leon, a ja mam nadzieję, że jako mądry polityk zacznie mówić kulturalnie i krytykować konstruktywnie tych których zachowanie faktycznie zasługuje na krytykę, a nie tych, ktorzy nic nie robia pożytecznego tylko szukają kozłów ofiarnych aby samego siebie windować w górę nie dajac spoleczeństwu nic w zamian
Dzidka
Dzibar, mądrość to przede wszystkim odpowiedzialność za słowa i czyny. Palikot nie wie co to odpowiedzialność. Wparwdzie Szaweł został świętym więc nikogo nie można skreślać ale poczekajmy do skruchy i przeprosin. Jesli tego nie będzie to dla takich osobników nie ma miejsca w polityce.
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Ja nie odważyłabym się jakiegokolwiek człowieka przekreślić tak jak nie chciałabym aby mnie ktokolwiek kiedykolwiek przekreślił. Jednak uważam, ze po to jest prawo stanowione, aby pewne zachowania były piętnowane. I w tym kontekście uważam, że Palikota spotkała zasłużona kara ( lepiej późno niż wcale), ale też w tym kontekście uważam, że Donald Tusk już dawno nie powinien pełnić urzędu, który reprezentuje ( jeżeli mówimy o odpowiedzialności za słowa i czyny)
Dzidka
A moim zdaniem - Jaroslaw Kaczyński powinien udać się na polityczną emeryturę
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
A moim zdaniem Jarosław Kaczyński ma charyzmę, wiedzę i wizję
i dopóki nie wychowa sobie następcy nie ma mowy o emeryturze, chociaż nie zazdroszczę jemu tej odpowiedzialności, która na nim spoczywa, a która pewnie ciąży jemu zwłaszcza teraz kiedy członkowie jego partii wystawiani są na próbę
i dopóki nie wychowa sobie następcy nie ma mowy o emeryturze, chociaż nie zazdroszczę jemu tej odpowiedzialności, która na nim spoczywa, a która pewnie ciąży jemu zwłaszcza teraz kiedy członkowie jego partii wystawiani są na próbę
Dzidka
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
https://wiadomosci.onet.pl/tylko-w-oneci ... omosc.html
Nie MARTA Tusk nie ma charyzmy za to popada w pychę, a jest powiedziane, że ostatni będą pierwszymi.
Nie MARTA Tusk nie ma charyzmy za to popada w pychę, a jest powiedziane, że ostatni będą pierwszymi.
Dzidka
Oprócz Wybory Prezydenckie 2010 - HYdE PaRK przeczytaj również:
MOPS w Gdańsku
czy dalej bedzie juz tylko gorzej?
jest na co popatrzec
błagam opomoc
Oaza Spokoju Projekt
jak to jest z tym wywiadem alimentacyjnym?
RPO
coś innego
Każdy Polak będzie miał chipa?
REWOLUCJA w MOPS GDAŃSK
do Panów
przymarzanie, zasypanie, odśnieżanie
przystojny prawnik
milosc
Stan Wojenny: Grudzień 1981
takie mamy czasy ja juz nie nadązam stary jestem