Wybory Prezydenckie 2010

Wybrane tematy:
coś pozytywnego Dobra książka
ODPOWIEDZ
~MARTA

Re: Wybory Prezydenckie 2010

Post autor: ~MARTA »

To jest jak zawsze Twoja ocena, moja jest inna J.Kaczyński wg mnie ma charyzmę do skłócania, dzielenia na lepszych i gorszych, wojowania szabelką tam gdzie nie ma takiej potrzeby.
dzibar
Specjalista
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: dzibar »

nie na lepszych i gorszych tylko na takich, którym zależy i którym jest wszystko jedno ( a ci z kolei, którym jest wszystko jedno maja być pod ochrona państwa, bowiem zawsze jest przyczyna tego, że ktoś ma dosyć ( skutek). I jeżeli się to zrozumie to Jarosław Kaczyński nie będzie się utożsamiał ( jak tego chce PO) z liderem, który skłóca tylko z tym, który jasno i otwarcie mówi, ze czarne to jest czarne, a białe to jest białe, a życia powinno być kolorowe.
Ale pewne rzeczy trzeba określić, żeby to można było objąć i przemyśleć, a nie emocjonalnie atakować z poczuciem siły rządzącej
Dzidka
~Olo

Post autor: ~Olo »

dzibar przechodzisz samą siebie, ludzxie poznali suię na Kaczyńskim i ma coraz mniejsze poparcie czyli Twoim tokiem myslenia - coraz eięcej jest tych którym NIE ZALEŻY ŻEBY KACZYŃSKI BYŁ ICH WODZEM
dzibar
Specjalista
Zajmuję się:
Kontakt:

widzisz Olo ja to postrzegam w innych kategoriach bo też mam inne doświadczenia życiowe. Kiedyś w referacie napisałam, ze \" przyjaciół poznaje się w biedzie\". Ja Kaczyńskiego rozumiem i cenię. Cele jakie sobie stawia są mi najbliższe spośród wszystkich partii przede wszystkim dlatego, że uwzględnia najsłabszych w realizacji swojej polityki. To, ze jest obecnie rotacja w PiS to też potrafię zrozumieć bo to tylko niedoskonali ludzie jak my wszyscy, którzy w wodzu nie widza człowieka tylko maszynę, a może czasami warto sobie przypomnieć po co to wszystko i dla kogo i wtedy inaczej na to wszystko się patrzy. Pamiętajmy, ze Kaczyński cały czas jest w trakcie żałoby i narażony na silny stres.
Zamiast wsparcia w partii spotyka się z wykorzystywaniem i zmianami pozycji wewnątrz partii co z jednej strony jest zrozumiałe, ale z drugiej biorąc pod uwagę etykę nie do przyjęcia
z racji tego, ze partia ta dąży do władzy. Jeżeli członkowie PiS tego sobie teraz nie uświadomią to lepiej aby rzeczywiście partia umarła śmiercią naturalną niż później miała dawać zły przyklad obywatelom tak jak teraz robi to PO
Dzidka
~vvv

Post autor: ~vvv »

nie tylko Kaczyński ma żałobę pozostałych 94 rodzin również i muszą żyć, pracować, wsród nich są dzieci zmarłych...
Dzibar daj sobie spokój, Kaczyński Twój ideał, wódz, guru, masz prawo, DAJ JUŻ WSZYSTKIM ŚWIĘTY SPOKÓJ, PORA ZAKOŃCZTYĆ TEN WĄTK, JESTEŚMY DAWNO PO WYBORACH
dzibar
Specjalista
Zajmuję się:
Kontakt:

https://wiadomosci.onet.pl/kraj/schetyna ... omosc.html

~vvv nikt ci nie każe zaglądać tutaj, a ja jak mam coś do powiedzenia to mówię, a jak chcesz mieć spokój to po prostu nie otwieraj tego linka i nie komentuj
Dzidka
dzibar
Specjalista
Zajmuję się:
Kontakt:

Dzidka
dzibar
Specjalista
Zajmuję się:
Kontakt: