wychowawczy z sko na bliźniaki - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]

Napisano: 23 paź 2014, 14:08

w sygnity jak wprowadzić wychowawczy na bliźniaki z dec. sko po 400,00 zł na każde dziecko. Błagam o podpowiedź
beata,,,

Napisano: 23 paź 2014, 14:15

normalnei tak jak zawsze wprowadzasz dodajesz dodatek na jedno i dodatek na drugie
Gość

Napisano: 23 paź 2014, 14:19

nie można tak zrobić, nie można zatwierdzić dec.
beata,,,

Napisano: 23 paź 2014, 14:29

beata możesz podzielić się wzorem samego uzasadnienia jakie dałaś do odmowy przyznania tego dodatku po 400 zl na każde z dzieci.
`Gosia

Napisano: 23 paź 2014, 14:50

Po rozpatrzeniu Pani wniosku o ustalenie prawa do zasiłków rodzinnych i dodatków do zasiłków Ośrodek stwierdza, że spełnia Pani przesłanki określone w ustawie o świadczeniach rodzinnych do przyznania w/w świadczeń. Z tych względów orzeczono jak w sentencji.
oto całe uzasadnienie
beata,,,

Napisano: 23 paź 2014, 14:57

ale to SKO przyznało po 400 zl na każde z dzieci, więc wy musieliście dać odmowę na bliżniaki. Uzasadnienie jakie napisałaś dotyczy przyznania świadczeń. To wy przynaliście czy SKO. Jakie mieliście uzasadnienie?
`Goska

Napisano: 24 paź 2014, 8:01

ja w poniedziałek wysłałam odwołanie do sko ... ja nie dałam odmowy, ja przyznałam jeden dodatek na podst. art. 10 ust. 1 pkt 2
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x