Pan M. na szkoleniu mówił, że tylko zwykła informacja w takim przypadku.
Sama mam takich przypadków kilka i się zastanawiam jak w końcu wydać...
Łatwiej zwykłe pismo z informacją, ale czy poprawnie?
witam, miałam konsultację po szkoleniu i zadałam szkolącemu dokładnie to samo pytanie czy decyzja czy umorzenie, odpowiedź brzmiała: żadnej decyzji, żadnego umorzenia, zwykłe pismo do wnioskodawcy, że na jego wniosek zostaje wycofany wniosek, złożony w dniu....., zarejestrowany pod numerem.... i to wszystko
czy składał ktoś Wam pismo o wycofanie wniosku ? proszę napiszcie co powinno być w nim zawarte i do kogo zwrócone.
Czy po złożeniu pisma o wycofanie wniosku wysyłaliscie informacje o tym ze wniosek wycofano czy umorzenie ? też bym prosiła o wzór
w takim przypadku osoba pisała mi oświadczenie, że prosi o pozostawienie bez rozpatrzenia i dla bezpieczeństwa wydawałam decyzję o umorzeniu postępowania. tego nikt nie zarzuci a w razie czego bezpieczniej...
Podpowiedzcie mi czy w sytuacji, gdy osoba wycofa wniosek o dodatek węglowy może wystąpić z wnioskiem o dodatek na drewno? Przy założeniu, że nikt inny nie mieszka pod tym adresem.
Podpowiedzcie mi czy w sytuacji, gdy osoba wycofa wniosek o dodatek węglowy może wystąpić z wnioskiem o dodatek na drewno? Przy założeniu, że nikt inny nie mieszka pod tym adresem.