Wnioskodawca złożył na piśmie prośbę o wycofanie wniosku o dodatek mieszkaniowy. Pozostawiam sprawę bez rozpatrzenia i nic z nią nie robię, czy wydaję decyzję na podstawie art. 105 § 2 kpa? Bardzo proszę o pomoc i z góry dziękuję

Kpa Art. 105.
mogę również prosić o wzór.? [email protected] z góry dziękujekasiunia27810 pisze: ↑21 kwie 2022, 12:06Jak najbardziej gdzieś miałam wzór daj i-meila to jutro podeślę
[email protected]kasiunia27810 pisze: ↑21 kwie 2022, 12:06Jak najbardziej gdzieś miałam wzór daj i-meila to jutro podeślę
Wnioskodawca złożył na piśmie prośbę o wycofanie wniosku ,...myślę, że art.105 par.2 lepiej pasuje(Organ administracji publicznej może umorzyć postępowanie, jeżeli wystąpi o to strona, na której żądanie postępowanie zostało wszczęte, a nie sprzeciwiają się temu inne strony oraz gdy nie jest to sprzeczne z interesem społecznym.Knapa pisze: ↑21 kwie 2022, 11:57Decyzja
Na podstawie art. 104, art. 105 par. 1 ustawy z dnia 14 czerwca 1960r.- Kodeks postępowania administracyjnego (t.j. Dz. U. z 2021r. poz. 735z późn. zm.) zwanej dalej Kpa,
postanawiam
umorzyć w całości postępowanie w sprawie wniosku o dodatek mieszkaniowy złożonego przez Pana ...
czy dobrze myślę?