Wyrównania SP mamy za sobą, upoważnienia są, o wywady występujemy na bieżąco.Gość pisze:Nie rozśmieszajcie mnie. U mnie bez wywiadów nie wydajemy żadnych decyzji, zresztą nie ma upoważnienia a po wywiady jeszcze oficjalnie nie wystąpiliśmy. Na razie kończymy wyrównania SP.
A zresztą poprawka sygnity odnośnie ZDO to jedno wielkie nieporozumienie, więc choćbyśmy chcieli, to...
rozumiem, ze żartujesz sobie i nie jest to prawdąkronos79 pisze:Gość pisze: Zresztą już nam napisali, ze przewidywany DPP007 nie uwzględnia, że ktoś nie dostaje wypłay za cały okres od 01.07.13 do 14.05.14, że będzie to trzeba robić ręcznie, samodzielnie tez wyliczając odsetki.
Buziaki dla Sygnity.
ewalu pisze:rozumiem, ze żartujesz sobie i nie jest to prawdąkronos79 pisze:Gość pisze: Zresztą już nam napisali, ze przewidywany DPP007 nie uwzględnia, że ktoś nie dostaje wypłay za cały okres od 01.07.13 do 14.05.14, że będzie to trzeba robić ręcznie, samodzielnie tez wyliczając odsetki.
Buziaki dla Sygnity.
Moje poczucie humoru po kontaktach z Sygnity jest wystawione na ciężką próbę.ewalu pisze:rozumiem, ze żartujesz sobie i nie jest to prawdąkronos79 pisze:Gość pisze: Zresztą już nam napisali, ze przewidywany DPP007 nie uwzględnia, że ktoś nie dostaje wypłay za cały okres od 01.07.13 do 14.05.14, że będzie to trzeba robić ręcznie, samodzielnie tez wyliczając odsetki.
Buziaki dla Sygnity.