WYDAJECIE DECYZJE ZDO????? - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 9 ]

Napisano: 22 maja 2014, 13:58

U mnie masa wniosków trzeba klepać decyzje jedna decyzja jeden wniosek a jak u was? :?:
Tereska....

Napisano: 22 maja 2014, 14:39

a my nie mamy jeszcze upoważnienia i kicha
ola123

Napisano: 22 maja 2014, 14:54

Nie rozśmieszajcie mnie. U mnie bez wywiadów nie wydajemy żadnych decyzji, zresztą nie ma upoważnienia a po wywiady jeszcze oficjalnie nie wystąpiliśmy. Na razie kończymy wyrównania SP.
A zresztą poprawka sygnity odnośnie ZDO to jedno wielkie nieporozumienie, więc choćbyśmy chcieli, to...
Gość

Napisano: 22 maja 2014, 15:15

Gość pisze:Nie rozśmieszajcie mnie. U mnie bez wywiadów nie wydajemy żadnych decyzji, zresztą nie ma upoważnienia a po wywiady jeszcze oficjalnie nie wystąpiliśmy. Na razie kończymy wyrównania SP.
A zresztą poprawka sygnity odnośnie ZDO to jedno wielkie nieporozumienie, więc choćbyśmy chcieli, to...
Wyrównania SP mamy za sobą, upoważnienia są, o wywady występujemy na bieżąco.
Ale na Sygnity w tej chwili g... da się zrobić. Zresztą już nam napisali, ze przewidywany DPP007 nie uwzględnia, że ktoś nie dostaje wypłay za cały okres od 01.07.13 do 14.05.14, że będzie to trzeba robić ręcznie, samodzielnie tez wyliczając odsetki.
Buziaki dla Sygnity.
"Kiedy człowiek zstępuje w przepaść, jego życie zawsze zyskuje jasno określony kierunek."
Terry Pratchett
kronos79
Awatar użytkownika
VIP
Od: 19 lut 2014, 10:39
Zajmuję się:

Napisano: 22 maja 2014, 19:40

kronos79 pisze:
Gość pisze: Zresztą już nam napisali, ze przewidywany DPP007 nie uwzględnia, że ktoś nie dostaje wypłay za cały okres od 01.07.13 do 14.05.14, że będzie to trzeba robić ręcznie, samodzielnie tez wyliczając odsetki.
Buziaki dla Sygnity.
rozumiem, ze żartujesz sobie i nie jest to prawdą :shock:
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Napisano: 22 maja 2014, 20:42

ewalu pisze:
kronos79 pisze:
Gość pisze: Zresztą już nam napisali, ze przewidywany DPP007 nie uwzględnia, że ktoś nie dostaje wypłay za cały okres od 01.07.13 do 14.05.14, że będzie to trzeba robić ręcznie, samodzielnie tez wyliczając odsetki.
Buziaki dla Sygnity.

viewtopic.php?f=19&t=207151394 PatrzEwalu jakie "nowości" nam sygnity szykuje- wprowadzanie 2 wniosków na zaległe i bieżące- jeden bubel poprawiają drugim
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa
Julian Tuwim
mała mii
Awatar użytkownika
Podinspektor
Od: 08 maja 2014, 9:26
Zajmuję się: FA, SR, KDR, CZ.P. i wszystko inne...

Napisano: 23 maja 2014, 7:44

Nie myślcie że chcę kogoś obrazić, ale te sygnity to chyba sporo gorsze od amazisu...
A dają im tyle zleceń, zresztą nie ujawniam swoich podejrzeń, bo jeszcze rano czarni panowie zapukają do drzwi :p
heiland
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 04 sty 2013, 20:46
Zajmuję się: ŚR, FA, ŚW, ZFŚS

Napisano: 23 maja 2014, 8:56

ewalu pisze:
kronos79 pisze:
Buziaki dla Sygnity.
Moje poczucie humoru po kontaktach z Sygnity jest wystawione na ciężką próbę.
"Kiedy człowiek zstępuje w przepaść, jego życie zawsze zyskuje jasno określony kierunek."
Terry Pratchett
kronos79
Awatar użytkownika
VIP
Od: 19 lut 2014, 10:39
Zajmuję się:

Napisano: 23 maja 2014, 9:25

A jak brzmi wasze upoważnienie?
lija

Strona 1 z 1    [ Posty: 9 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem