WYDANIE KARTY - Karta Dużej Rodziny

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]

Napisano: 14 lip 2014, 12:50

Rodzina :małżeństwo i troje dzieci . Jedno z dzieci ukończyło 18 lat przed wydaniem karty .W momencie składania wniosku jeszcze nie ukończyło 18 lat . Co zrobić , nie wiem teraz
Wydać karty pozostałym członkom rodziny czy co ???
Miał ktoś podobną sytuację ?
ula111

Napisano: 14 lip 2014, 13:06

§ 17. 1. W przypadku gdy po złożeniu wniosku o wydanie Karty, a przed jej wydaniem, członek rodziny wielodzietnej
przestał spełniać wymagania konieczne do uzyskania uprawnień wynikających z programu, pozostali członkowie rodziny
wielodzietnej nie tracą uprawnień wynikających z programu.
2. Karta nie podlega wydaniu członkowi rodziny wielodzietnej, który po złożeniu wniosku o wydanie Karty, a przed jej
wydaniem, przestał spełniać wymagania konieczne do uzyskania uprawnień wynikających z programu.

CKIUF

Pozdrawiam
CKIUF

Napisano: 14 lip 2014, 14:22

Doczytałam . Dziękuję
:D
ula111

Napisano: 14 lip 2014, 15:49

Zmienili w programie wydruki, zamieścili rubrykę z data odbioru i podpisem
ugania
Praktykant
Od: 10 lip 2014, 7:51
Zajmuję się:

Napisano: 15 lip 2014, 9:11

ugania pisze:Zmienili w programie wydruki, zamieścili rubrykę z data odbioru i podpisem

Pięknie jeden z moich wniosków już widzę zrealizowany :) zobaczymy tylko czy poprawnie i czy resztę wprowadzą chciałem żeby do exela dało sie to jeszcze eksportować.

Zobaczymy czy będzie to funkcjonować poprawnie, bo chodziło mi o to żeby taki wykaz był tylko jako dodatkowy a widzę że ten oryginalny tym zastąpili

Widzę że wydruk jest rozjechany- numer karty w 2 liniach
naitsyrk85
Starszy referent
Od: 27 cze 2013, 10:30
Zajmuję się:

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x