a drugi podobny wydatki wpisane 2500 ale jeszcze płaci za gaz wodę i śmieci
Proszę o odpowiedź

musisz wiedzieć...co jest w tych wydatkach...bo jak wiadomo nie wszystko jest wydatkiem zgodnie z ustawą o dodatkach mieszkaniowychEliza7536 pisze: 11 lip 2022, 9:16 Jak wprowadzacie wydatki skoro kobietka wynajmuje od prywatnej osoby i ma wpisane wydatki 3.000zł i ona akurat nic więcej nie płaci ? To jest pierwszy przypadek
a drugi podobny wydatki wpisane 2500 ale jeszcze płaci za gaz wodę i śmieci
Proszę o odpowiedź![]()
a dlaczego w wydatkach wpisać 1000 zł ??? a co to są za wydatki??? polecam poczytać ustawę o dodatkach mieszkaniowychEliza7536 pisze: 12 lip 2022, 8:05 i powiedzmy jeżeli mieszkanie 100 m jest dwójka osób niepełnosprawnych i jeden wymaga wózka to wówczas w wydatkach wpisywać 1000 zł? i to wystarczy?
to jesli przeczytałaś artykuł to już wiesz co jest wydatkiem ...jezeli jest zarządca...to zarządca potwierdza wydatki ! Nie Ty wpisujesz ludziom!Eliza7536 pisze: 12 lip 2022, 8:48 przeczytałam oczywiścieart 6 ust 4. Ale chodzi mi tylko o to co takim ludziom wpisywać w wydatkach , za co ewentualnie brać faktury i co z tym nieszczęsnym czynszem
jak to nie ma zarządcy...a wlasciciel mieszkania płaci czynsz?Eliza7536 pisze: 12 lip 2022, 9:46 a jeszcze jedno jesli jestes tak miły . Jezeli wniosek złożył mi właściciel mieszkania i nie ma tam zarzadcy przynosi mi fry za wode i wywóz nieczystości płynnych to tutaj dodajemy ten czynsz?
nie ma czynszu...nie dodajemy...bierzemy pod uwagę wydatki przedstawione przez wnioskodawcęEliza7536 pisze: 12 lip 2022, 10:33 Nie nie płaci . Czyli rozumiem że wówczas wydatki to tylko to z faktur a czynsz nie doliczamy?