wydatki - terminy
-
- Stażysta
- Zajmuję się: DM.DE
- Kontakt:
wydatki - terminy
co w przypadku, kiedy Wnioskodawca składając w marcu wniosek przedstawia mi dokument potwierdzajacy opłatę za smieci opłacona w styczniu za cały kwartał z góry (I-III 2022 r.) co za tym idzie wydatek za smieci za miesiac luty został opłacony w styczniu, czy mimo tego, ze opłacony w styczniu za luty powinnam przyjąc ten wydatek? sama już nie wiem, bo przecież nie był poniesiony w lutym?
-
- VIP
- Zajmuję się: DM, DE
- Kontakt:
Re: wydatki - terminy
możesz tak jak za rozliczenie kwartalne wody...podzielić na 3 miesiące i bedzie miesięczny wydatekope123 pisze: 29 mar 2022, 9:49 co w przypadku, kiedy Wnioskodawca składając w marcu wniosek przedstawia mi dokument potwierdzajacy opłatę za smieci opłacona w styczniu za cały kwartał z góry (I-III 2022 r.) co za tym idzie wydatek za smieci za miesiac luty został opłacony w styczniu, czy mimo tego, ze opłacony w styczniu za luty powinnam przyjąc ten wydatek? sama już nie wiem, bo przecież nie był poniesiony w lutym?

-
- VIP
- Zajmuję się: DM DE
- Kontakt:
Re: wydatki - terminy
art. 5 ust. 4a udm
Wydatki naliczone i ponoszone przez okres dłuższy niż jeden miesiąc przelicza się na okresy miesięczne.
Wydatki naliczone i ponoszone przez okres dłuższy niż jeden miesiąc przelicza się na okresy miesięczne.
Oprócz wydatki - terminy - Dodatki mieszkaniowe przeczytaj również:
wydatki -pomocy
Pomocy - Cena 1kWh
zasiłek chorobowy
Powierzchnia użytkowa- powiedźcie czy dobrze myślę.
Wydatek związany z domofonem
tytuł prawny
śmierć wnioskodawcy
wznowienie postępowania- wyższy dodatek
decyzja
Proszę o sprawdzenie wyliczenia
drecyzja wstrzymująca dm za zaległości
WOT
zmiana decyzji
zasiłek chorobowy ZUS
Wynagrodzenie zarządcy
DM-skladnik wydatku za opał liczony z m3 lokalu.